Hazalim Beyzasmom çok gazi var masum ağlayıp duruyor saatlerdir içim parçalandı napacagimi bilemiorum iyi geldiğini duydum
Gencanne_19 Hazalim 1 aylıkken. 1 çay kaşığı nane yarım çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığı çörekotu 1 bardak suyu kaynat içine bunları at 5 dk kaynasın. 15 dk dinlendir. Her emzirmeden önce bebeğe 4-5 çay kaşığı verebilirsin. Ayrıca sen de iç. Sütünden geçer.
Hosgeldin Hazalim bizim de gaz sorunumuz var kimyonu arkadasim verdi çocuğuna ama bn veremedim kendimi ictim ama ise taramadi
elifsen Hazalim 1 çay kaşığı kadar rezene vermiştim ben ılık iyi gelmişti mestil damla da kullanabilirsin canım etkili gayet çok zorbizde yeni atlattık ama doktor naparsan yap ilk 3 ay olur dedi
Hosgeldin Hazalim ustten mi alttan mi çıkaramıyor gazını . ben altini acıyorum biraz rahatlıyor onsekilde yada omuzda geziyoruz surekli
poncik1203 Hazalim ben 3 günlükken verdim hala veriyorum 1 yasinda ben biraz anam.babam usulü buyutuyorum
dertlikerkenez Hazalim epey zaman geçti üzerinden tam hatırlamıyorum, bebeğim ya 15 günlüktü ya da 1 aylıktı doktorumuz günde 1-2 çay kaşığı verebileceğimi söyledi. Ayı büyüdükçe miktar artırarak neredeyse 7. Aya kadar verdim. En son günde 20 ml veriyordum.
dertlikerkenez Hazalim kullandığım tüm damlalardan çok daha fazla faydası oldu. Sonuçta 7. Aya kadar verdim☺️
poncik1203 Hosgeldin suyu kaynatıyorum tane 4 5 adet kimyon koyuyorum biraz demleniyo veriyorum 3 4 cay kasigi simdi buyudu 30 40 cc veriyorum