Deletedmom58 Nefessuram ben hormonlu spiral taktırdım doğum yapalı 4 ay oldu 2 ay önce taktırdım hala regli görmüyorum🙈
Nefessuram Brnkrm taktıralım 1 ay oldu ama taktırdıktan sonra kahverengi lekelenmem bitmedi 3 gündür normal kanamam oluyor normal mı bilmiyorum 🤷♀️
Brnkrm Nefessuram taktırdığım gün benimse lekelenmem oldu ve artarak kanamaya çevirdi. Şuan devam ediyor sanırım regl oldum
Azraninnnannnesi Nefessuram yani 4 ay sonra ilk adetimi oldum adetli iken taktırdım ara ara lekelenme oluyor bana verilen kağıtta adet düzensizliği lekelenme yapabilir diyor ilk 3 ay geçen kontrole gittim yerindeydi
MMertinannesi Deletedmom58 hormonlu sriral dediginz nasil birsey yani bende saglik ocagnda taktm ama hormonlu hormonsuz🤭🤷♀️bilemiyorum
Nefessuram Glyzk hayır ama adetliyken rahim aşağıda olduğu için takılması daha kolay oluyormuş onun için adetliyken taktırdım adet görmüyorsanızda taktırabilirsinşz
Deletedmom006 Nefessuram ayni durumdayim. 5 aylik normal dogum yaptim 2 aylikken taktirdim hala lekelenmem cok. Sacma sapan olur oldum
Ozlemberkay Nefessuram 5 aydr hala lekelenmemi var bn 3 aydr takmisim lekeleme flm yok adetim sadece duznsiz oldu 28 gn 35 gn flm
Deletedmom58 Ozlemberkay prolaktin hormonu salgılıyor bakır olanlardan daha iyi 5 yıl koruyor o hormon sayesinde hormon rahim içine salgılanarak spermlerin geçişini engelliyor regli kanaması her zaman ki olduğun kadar oluyor ve ağrı yapmıyormuş