Minik1anne Zeynepnefesinannesi bende kilo alamıyorum dirençsiz kalıyorum canım 46 kiloda iyi değil gören aaa doğum yaptın ama hala zayıfsın diyor ben bekarkende böyleydim bünyem kilo almıyor malesef ki🙄
Ayca_ogun1 Sevdamavi 60 kilo ile hamile kaldım 76 kilo ile doğuma gittim emzirdigim için ve uykusuz kaldığım için çok çabuk kilo verdim şuan 61 kiloyum bebeğimde 6 aylık ☺️
balporsuguu Sevdamavi 1 ayda 10 kilo verip hamile kaldigim kiloya dustum.Fakat belim kalinlasmis bariz belli ve duzelecek gibide degil😊
[silindi] danyeliledilaraninannesi aynen yaa benn bide göbegime korse falan da takmadım karnmda çıkmş
Linaninannesiii Sevdamavi 62 ydim 30 gün oldu 9 kilo vermişim 68 kiloyum niye gitmiyor hala durdu ya ilk 2 hafta verdim o kiloyu sonra durdu hani emzirdikçe veriliyordu daha mı uzun sürede veriliyor acaba
1melek2020 Sevdamavi yok canım Bebek emerse aliyon 12 kiloyla doğum yaptım su anda doğum yaptığım kiloya çıkmışım 78 neyse az yiyicem artık 🤣
Linaninannesiii Sevdamavi birde bacaklarımda bileklerimde hala ödem var ne zaman gidiyor acaba ama gören zayıfsın 60 gibisin diyorda 68 kiloyum🙄 55 olmak istiyorum hayaller hayatlar😂 normal kilosundan daha çok kilo verenler varmış keşke bizde onlardan olsak nolur haksızlık😞
Kubraaa1 Sevdamavi doğumdan sonra eve geldiğimde 10 kg gitmişti iki haftada da 8 kg daha verip doğumdan önce ki kiloma ulaşmıştım🥰
Gaffar93 Sevdamavi 56 ile hmile kaldım 72 kg ile doğum oldu. Şuan 7 aylık 56 kg geri indim. Nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum. Tahminim koşturmaca.
seda84 47 ile hamile kaldim 57 ile doğuma gittim sanirim normal dogurdugum ve emzirdigim icin ilk haftada 49 kiloya indim 4 ay oldu doğum yapalı hala 49 😊
Beyza44 Sevdamavi 70 le hamile kaldım 93le doğuma gittim ilk 3 ay içinde 72 ye düştüm ama sonrasında hiç diyet yapmadım şimdi 2 aydır diyet yapıyorum 10 kilo verdim bebeğimin yaşına 7 gün var