Minik1anne Sevdamavi hamile kaldığımda 46 kiloydum doğuma 58 kilo ile girdim doğumdan sonra 49 kiloya düştüm şuan 47 kiloyum😊
AsenAlmila Sevdamavi emzirince kısa sürede hoopp gitti kilolar tabi o dönem birde grip olmuşum birşey yiyemiyordum. Hamile kalmadan önceki kilodan daha az kaldı🤦🏻♀️
Ogretmennannee1 Sevdamavi hamileliğim da 3 kilo aldım . Doğumdan sonra 6 kilo verdim. 1 ay sonra emziricem diye 10 kilo aldım 🙄
Zeynepnefesinannesi Minik1anne ne güzel ya keşke bende verebilsem öyle hamile kaldığımda 56 kiloydum doğuma 86 kiloyla girdim doğum sonrası 72 kiloya düştüm şu an bilmiyorum moralim bozulduğu için tartılmıyorum
Minik1anne Zeynepnefesinannesi bende kilo alamıyorum dirençsiz kalıyorum canım 46 kiloda iyi değil gören aaa doğum yaptın ama hala zayıfsın diyor ben bekarkende böyleydim bünyem kilo almıyor malesef ki🙄
Dms Sevdamavi 54 le hamile kaldim 63 le doguma girdim şu an 47 kiloyum durduramiyorum kilo kaybini bebegim 6 aylik
LilyaBn Sevdamavi doğumdan 40gün somra 11kilo gitmişti hiç bir şey yapmadan. Kalan 6kiloyu diyetle halletmiştim.
Srhtzlyh Sevdamavi 57 kiloyla hamile kaldım. 66 kiloyla sezaryen doğum yaptım 10 gün sonra tartıldığımda 58 kiloydum. Şuan bebeğim 1 ay 17 günlük 55 kiloyum. Vermek için bir şey yapmadım süt olsun diye bol bol su içiyorum emzirdikçe gidiyor sanırım
[silindi] danyeliledilaraninannesi aynen yaa benn bide göbegime korse falan da takmadım karnmda çıkmş