merve89 kızlar 3 aylık bebegim var 70 lik mama içiyor 90lik yapıyorum az bırakıyor bende 70 lik yapıyorum sizce az mi 2 saat te bir acıkıyor siz kaç cc veriyorsunuz ?
damlahira merve89 gündüz beni emiyor bazen öğlen uyusun diye 90-100 cc veriyorum 3 saat tutuyor gece uykusu için 150-180 veriyorum uyuyor gece 4-5 te uyanıyor sonra 180 cc veriyorum sabaha kadar uyanmıyor 8 buçukta kalkıyor bi daha mama vermiyorum beni emiyor
Aylnemir merve89 bnm bebeğim 16günlük 60cc içiyor 3 saatte bi kızlar 3 aylık bebeğiniz nasıl doyuyor ☹️ Bnmki çokmu içiyor sütüm cok az sagıp verıyorum bni emmiyor ama mamayı 60 cc içiyor
0640 Arzuu34 hangi mamayi kullanıyorsunuz acaba. Benim kızım 4 buçuk aylık artık doymuyor diye bir öğün mama vermeyi düşünüyorum ama bu aydaki bebekler ne maması yerler bilemiyorum
Arzuu34 0640 en basindan beri hipp kullanıyorum. Gaz, kabızlık hicbir sorun yapmadı, gelismesi de iyi, memnunum.
merve89 0640 bizd e hipp kullanıyorduk ama doyurmuyor sanırım 1 buçuk saat de bir acıkıyor bebelac gold a geçtik sevdi de inşallah kabızlık falan yapmaz sa bundan devam edicem
Yarenelibol_ Bnm oğlum 1 ay 21 günlük 90 cc veriyorm günde iki öğün anca doyuyor nasl doyuyor 3 aylk bebelernz😅
merve89 Yarenelibol_ çok küçük daha basil içiyor okadar :) bebekten bebeğe değişiyor demekki anlamadım ki benim bebiş doyuyor istemiyor
Deletedmom5151 Yarenelibol_ Benimkide 1 ay 7 günlük 90 cc içiyor üç saatte sanırım bizim bebeler boğazına düşkün 60 veriyorum buna beni parçalıyor geri 30 içmeden birakmiyor😂😂😂
Havvahavvaejderha Deletedmom131 hmm 5 5 aylık benim bebegimde kaça bolmem gerekiyor merakımdan sordum neye gore bölüyoruz yani
yaseminyildiz Aylnemir benim kız benim meme mi 2 aylıkken bıraktı o gündür hep sağım yapıp gece uyuyuncaya kadar 90 cc süt veriyorum 3 saatte bir gecede mama veriyorum aynı ölçüde 4-5 saat uyuyor
Fethiiye Aylnemir benimde ayni 48 gunluk 120 bile iciyor bazen gunde iki kere. Geri kalan zamanda emziriyorum
Milakizim Aylnemir benim de öyleydi ve herkes zeytin kadar midesi var yazıyordu burda merak ediyordum zeytin kadar mideye 60 Cc nasıl sığar diye 😊
Merfeee merve89 ben 3-4 saatte bir 90 CC veriyorum canım 4 gün önce artırdim Normalde 60_70. Veriyordm Mama vermediğini arada emiyor mutlaka
merve89 Merfeee arada emiyor arada mama veriyorum demekki yetiyor 2 aylık bebislere 90lik verenler de olmuş bizim bebekler mi az yiyor acaba dedim
Gamzeerrrr Benim yavru 40 günlük hem beni saat başı emiyor hemde 4 saatte bir 120 cc mama yiyor 90 yapıyorum açlık ağlaması yapıyo tekrar 30 daha yapmak zorunda kalıyorum mama yedikten sonra bir süre daha beni emiyor 😭😭 beni de Yicek yakında 😂
elfklhn Gamzeerrrr 40 gunluk 120 cok fazla bence biz 60 veriyorduk bizde 50 gunluk olduk beni emerse 60 hic emmezse 90 cc veriyorum yetiyor
Gnslll Gamzeerrrr benım bebegımde 41 gunluk bugun once emiyo memeden fıskırır tarzda sut kesılınce aglıyor ustune bıde 120-150 cc arası mama yıyo 2,5-3 saatte bır bende dıyorum yakında benı de yıcek dıye 😂😂
suzinakpesrev merve89 70lik mama diye birbsey olamaz. Mama olcekleri 1 olcege x 30 cldir. Aksi takdiede bebege fayda saglamaz. Ya 2 olcek x 60a dusurun ya 3 olcek x 90a cikarin.
merve89 Beyza5151 ama içmiyor en fazla 90 lik icip doyuyor hatta fazlasını bile kusuyor diyebilirim 2 saat sonra bidaha acikiyor