Perilla Ebrarliva12 He canim he kıt olan sensin iyi niyetini goremedik biz.Biz diyorum burda herkes farkinda destek oluyormuş gibi köstek oldugunun
Perilla Ebrarliva12 fesat ya da kotu degilim canim sana senin gibi cevap verdigim icin oyle geldim sana
Perilla Ebrarliva12 canım hadi defol sen zira paçalarından çirkeflik akiyor “sanane ”" vs. artik yazmayacagim cocukca kelimenden sonra buna karar verdim iyi aksamlar..
Ebrarliva12 Perilla hahaha cok güldüm sana ya gecekten cok komiksin catacak yer ariodun sende ama yanlis yere cattin cabim bence sen benimle ugrasma işine bak haydeee🖐🖐
Mommy_Tugsa 75kinalikuzu bence iyi sağlıklıysa sorun yok. Millet çok aşırı kiloyu iyi sanıyo obez yapcak cocugu bide bana seninkini gecicek bak onunki dedikce gaza geliyo bu ay yükseltcekti mamanın ölçüsünü 😂 hic kiloya takmayan beni bile takıntı yaptirdilar 🙄
75kinalikuzu Mommy_Tugsa zaten bizim millet çocuğunu yaristirmaya meraklıdır banada sorup duruyorlar yürüyormu diye bende henüz hazır değil diyorum o kadar mama yazık o çocuğa şişirip bırakacak ne gücü olacak nede kuvveti