Mom091 Yigitkubraa eczacı önerdi bunu. Sizde yakınınızdaki bir eczaneye gidip danışın isterseniz. Henüz kullanmadım bugün aldım zaten. İnşallah faydalı olur. Benim kızımda çok iştahsız
Alinduru Mom091 ikinci verişimde bu olayı yaşadım kızım alerjik korktum kestim o yüzden dün tekrar başladım o yüzden deneyemedim henüz. Ancak verdikten 2-3 saat sonra sanırım midesi kazınıyor biraz bişeyler istiyor ☺️
Mom091 Mu-Mi boyu da uzatıyormuş bu. Biraz da ondan tercih etmiştim aslında. İçeriğine baktım da epey vitamin var. Umarım faydası olur. Teşekkür ederim🥰
Alinduru Mom091 ay aynen o kadar imreniyorum ki böyle neler neler hazırlıyorum her defasında çöp 😢 ben de öyleymişim bana benziyor ama insan üzülüyor ya ne heveslerle hazırlıyorum ama yok 🤷🏻♀️
Yigitkubraa Mom091 boyu uzatiyosa ben almiym sayet benm oglum fasulye gibi uzugo o yuzden iyice zayif gorunmeye basladi🙄
Mom091 Yigitkubraa benim kızımda aksine uzamıyor sanki. Süt falanda içmiyor. O yüzden belki faydası olur diye düşündüm. Maşallah oğlunuza☺️
Mom091 Flashtv bilmiyorum ki. 2 yaşında kızım. 2 yaşında kullanabilir mi? Dedim. Bilgisayardan baktı kullanabilir dedi. Sizde danışın kaç aylıksa bebeğiniz☺️
Mom091 Zalimsin az önce verdim. Bir şuruba benziyor kokusu ama şurubu çıkartamadım. Balık yağı gibi falan kokmuyor yani. Tadına bakmadım ama bakınca onu da yazarım😬
ikizerkekannesi Mom091 doktora danışarakmı aldınız kvalidem almış benim ikizlere ama bitamin sonuçta kullansınlar diye genede tereddüt ettim
Sademm3 Boyu nekadar bebeğiniZin bende almayı düşünüyorum 11 aylık 78 cm bebeğim boyu kısa geliyor hep gözüme