BusragOzer Necvaayyldz insallah bizimde uyku düzenimiz vardı oda gitti canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da biz anneler herşeye dayanırız Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻
Prenses_annesi22 Necvaayyldz atak yasıyor cnm bzm gecti sukur 4 ay 6 günlük kzm dişleri zorluyor cok huzursuz herseyı agzna goturyo durmuyor az süt içyor gecıcek ıns zor bir sürec
Olric11 Necvaayyldz maalesef kanal tedavisiyle başladım bakalım bir hasta gecici dolgu ile gezdim şimdi dolguda sıra inşallah
Necvaayyldz Olric11 ay inşallah bir an önce geçer gider inşallah zor bi durum hem bebek hem diş agrısı allah yardımcın olsun canım
menis_21 Necvaayyldz Tatlı yorgunlukların olsun, daha yeni başlıyorsun dur bakalım benim 12 yaşında da bir oğlum var …. Ve…. 41 yaşında 2. oldu ….
Necvaayyldz menis_21 allah yardımcın olsun canım valla da insan yoruluyor bazen çıldırıyorum bugün kahvaltıyı daha 4 de yaptım biliyomusun uykusu var uyumuyor 🤭🤭 az daha sabır ne yapalım
Aselask34 Necvaayyldz merhaba🤗atağımız bitince haber veririm demiştim atağımız bitti sanki düzene giriyor gece uyku saatleri arttı gün içindede tam anlamıyla olmasada biraz daha sakin☺️
Necvaayyldz Aselask34 ay çok sevindim canım ya bizde 4 ay 7 günlük olduk dediğin gibi daha sakiniz ama yine ağlıyoruz gün içerisinde ama önceki gibi de değil ☺️