Ozgeruya Busranisa 7 ay 10 günlüğüz suan diyetteyim suan sadece gluteni actik haftayada tavuk etini acicaz suan alerji ilaçları kullaniyoruz suan iyiz
Ozgeruya KardelenYB evet biz kanda yukurya ve süte baktirdik cikmadi ama belirtiler devam etti sonra alerji doktoruna götürdük 1 ay ilac kullandik hala devam ilacaderi testinde herseye çıktı alerjisi kimine az kimine cok çıktı
Busranisa KardelenYB bencede öyle biz zaten bilerek 6 ayı bekledik deri test icin ama doktorumuz bu test son teknoloji vs deyince daha da bişey sormadım😔
Busranisa Ozgeruya alerji ilacı ne kullanıyorsunuz egzama varmı şikayetleriniz arasında onun icin ne kullanıyorsunuz bende 4 aydır diyettyim bende tavuk diyetimi actım bir sorun olmadı ettede sorun var bizde
KardelenYB Ozgeruya aynen bak örneği de var Burda benim kızım bagırsak tepkılı o yüzden maalesef hep deneme yanılma şeklinde olacak
Ozgeruya Busranisa zyrtec ve zaditen kullaniyoruz onun dışında relactaz ve biogai. Egzemada vardi yüzümüzde kakada kan huzursuzluk uykusuzluk karin guruldamasi gürültülü kaka her sey vardi. Egzema icin doktorumuz mustela stelatopia kullandiriyor
Zeynepalya_ve_annesi Busranisa devlette var biz yaptırdık…. daha küçükmüş pek net sonuçlar alınmaz ama yinede siz bilirsiniz
Aalya Ozgeruya doktor bana da zatiden verdi devlette testte cıkmadı alerji. Birkaç kez kullandım bıraktım. Yan etkılerınden korktuğum icin. Ne için kullanıyor acaba bılıyor msunuz yani alerjiyi bastırıyor mu acıklama yapmadı doktor devlet hastanesiydi
Busranisa Ozgeruya bizde zatiden kullanıyoruz saydığın hersey bizdede var en şiddetlisi egzama ve malesef huzursuzluk bioderms kullanıyorum bende
Busranisa KardelenYB özel canım gittiğimde bi konuşucam ya zaten ne yese hemen kızarıyo umarım deri testindede hemen cıkar
Ozgeruya Aalya evet bastırıyor biz teste yakin kesmiştik huysuzluk aglamalar başlamıştı simdi gene basladik ve sakinledi kızım gercekten biz etkisini görüyoruz
Aalya Ozgeruya diyet yapıyor musunuz peki? Doktor azda olsa kg alımı var ve tolere edebılıyor dıye dıyet yapma dedı ama bizimki de coklu besin olarak suphelendi doktor ve oyle de sanırım.1 Aylık süt ürünleri ve yumurta diyetinde duzelmedi cunku
Ozgeruya Aalya evet 2 aydir coklu besin olarak yapiyorum. Bizim kilo alimida cok azdi kendi aylarina gore com düşüktü ve alerji mamasinada başladık
Ozgeruya KardelenYB bugun brokoli ve keciboynuzu pekmezi verdim yüzü kizardi simdi 3 gun kestik tek tek denicem
Prmsyda Benim bebeğimde 5 aylık hem bağırsak tepkisi hemde cilt tepkisi var ıg testinde hiçbirşeye alerjisi çıkmadı ama çoklu gıda alerjisi var 4 aydır diyetteyim düzelme yok testler çok anlamsız erken dönemde
Aalya Ozgeruya benm bebegımde 4.ay ve 5.ayda 300 gr aldı. 6. Ayda gidemedım bırkac gune gıdıcem de kac kg almıstı sizin bebegıniz