Elifhakan12 Merhaba hanımlar 3 ay 5 günlüğüz. Biz 35 günlük süren bi atak dönemine girmişiz.. Bu atak 4.ay atağı olabilir mi acaba?
tontisbebegim Elifhakan12 ayy allah yardımcın olsun geçen günlerde 8. Hafta atağı yaşadık 2 gün sürdü. O 2 gün bana 2 yıl gibi geldi 🙄
DogaIlaysMom Elifhakan12 benim kızım da 3 ay 12 günlük. Atağa girmiş görünüyoruz. Dün biraz huysuzlandı. Atak mı başladı tam emin olamadım
AysMom Elifhakan12 4 ay 3 gunluguz bide 4. Ay atağındayız yeni basladi daha 29 gun var 😤 geceleri sabah kadar kalkmayan oglum simdi sabaha kadar uyumuyo dün gece cok kotuydu surekli aglama uykuya direnme dogru duzgun sütünüde icmiyo 😢
Browni_61 tontisbebegim 2 ay atagi galiba siznki bebegim 57 günlük 2 gundr gece aglayrk uyaniyo ve geri uyumuyo uyusada 10 dakak 15 dakka.Bu aksm gece 4 den beri ayaktayiz ya uyutuyorm hep 10 dakka 15 dakka sonra kalkiyo gazi yok alti temz karnini doyurdm hersyi tmm gece agliyo besikte salliyorm ama uyumuyo suan bile ayagmda salluyorm uyumuyo gzolerinde uyku var cok belli kipkirmizi oldu gozleri uykususzlktn ama banamisn demiyo.Acaba buda 2 ay atağı olabilirmi ilk bebeğim olsgu icn hic anlamam bu atak isleridnen nedr nasil olr.1 aylik olsgnda bi 2 gn boyle olmuştu uyumuyodu
Elifhakan12 DogaIlaysMom normalde geceleri 2 kere kalkan bebek. Bu gece saat başı kalktı. Sürekli elleriyle oynayıp uykuya direndi
DogaIlaysMom Elifhakan12 kızım da 2 kere kalkıyor normalde dün de öyle oldu. Gece ve az önce sabah uykuya dalarken ağladı baya. Yaşayarak göreceğiz sanırım. 😊
Elifhakan12 DogaIlaysMom 35 gün geçmez zaten benim kızım çok huysuz sürekli ağlayan bi bebek ben resmen biticem
Tugcesilam Elifhakan12 eee 35 günlükse atak zaten 4. Ay geliyor bide o ay atak sanırım hep atakla gecicek bizde 3 ay 7 günlüğüz
sutlukahve07 Browni_61 benimkide 55 günlük dün gündüz iyiydi gece resmen terör estirdi durduk yere ağladı uykusu vardı ama direndi sürekli mızmızlandı bizimki de atak mı acaba?
Browni_61 sutlukahve07 bizmde öyle bilmiyrm ki galiba atak domindeyz gozler kipkirmizi uykusuzlktn ama uymuyo bizmde gece 2 de yatirdm uyudu bi 3 de 4 kalkti dha uymadi gundzde uydu 1 saat suan uyuttm 5 dakka gecmeid uyandi yine
Elifhakan12 AysMom daha ilk günden uykusu var sabahtandır sallıyorum uyumuyor. Hep memede uyurdu şimdi uyumuyor. Bi memeyi emiyor bi bırakıyor bu 35 gün nasıl geçer
AysMom Elifhakan12 valla bende ayniyim beslenme nasil 2 saatte 60 cc zor iciriyorum gercekten cok zor
NNF19 Elifhakan12 atak haftası 15/16.haftalarda başlayıp 19.haftalarına kadar sürüyor☺️ Doğduğu değil, tam 40.hafta tarihine göre atakta olup olmadığını hesaplayabilirsiniz
sutlukahve07 Browni_61 bende uyusun diye duş aldırıyorum yine 10 dakika uyuyor üzülüyorum bebeğimi öyle görünce 😔
Elifhakan12 sutlukahve07 duş bile fayda etmiyor, duş aldırdım, masaj yaptım, gazını çıkarttım altını değiştirdim, karnı tok, gözleri kıpkırmızı uykusu var ama uyumuyor