Anne_6 gamzeadg benim oğlum doğduğunda siyah saçlıydı. Şimdi sarı saçları. 20 aylık. İlk saçları dökülecek yerine yenileri çıkacak. O zaman değişir rengi. Siyah olsa ne olacak ki. Sevmeyecek misiniz. Çok takılmışsınız buna. Rahat olun
Kizcemm_20 gamzeadg ben esmerim, eşim sarışın. kızım da sarışın renkli gözlü, bana hiç benzemiyor. ama bir kere bile komşunun çocuğu, kucağım da diye düşünmedim. isterse siyahi olsun ben den çıkan benimdir…😃
Mummy00 Beyaz tenli ise saç rengi sarıya dönebiliyor. Benim oğlum 2 yaşına jadar siyah saçlıydı sonradan sarardı
YeldaKuzey gamzeadg benim oğlum dogdugu günden 5 aylık olana kadar esmer kapkara saçları vardı. Şimdi beyaz ten ve kumral gibi sarımsı sacları. Ne benim nede eşimin ailesinde sarısında yok🤣
Defnem20 gamzeadg kötü düşünüp duyar kasmadim aksine sana bunları kafana takma demek istedim basit şeyler bunlar evlat yani ne farkeder sağlıklı olması yeterli dedim
Veyselaras gamzeadg benim oğlum doğduğunda esmersi şuan 4ay 25gunluguz baya açıldı rengi babası sarışın ben kumral ama babaya çekmis hep
Aycabu gamzeadg benim kızım doğduğunda kapkaraydı simsiyah saçlıydı. Ben beyaza yakın sarışınım nerdeyse eşim esmer. Şuan 2 yaşında olacak bebeklik fotoğraflarıyla alakası yok başka bi bebek gibi. Teni bembeyaz oldu saçları da açık kumral. Sizin de dediğiniz gibi komşunun çocuğu gibi duruyor diyordu eşim falan dalga geçiyordu benimle 😂
Mihrimah3 gamzeadg sarışın olsa nolur esmer olsa nolur. Azıcık bana benzese ne demek ya Daha mı çok seveceksin annesi? Benimki de aynı babası ama ben çok mutluyum ona benzediği için sevdiğim insana benzemiş ne güzel. Böyle şeylerle kendinizi üzmeyin