sherlock_mom Oglum 1 yasina girmesine 10 gün kaldi iki gündür tek uyku yapıyoruz. Gece uykusunada en gec 8de geciyoruz eskisi gibi sık uyanmiyor en fazla 2 kere emmek icin uyaniyor,2 gun oncesine kadar gece 11 de 12 de uyuyordu
Dilaramina sherlock_mom benimki de 11-12 ay civarı tek uykuya geçiş yaptı bebekten bebeğe değişir o bebeğine göre hareket et
limonlukarpuzzz sherlock_mom 14 aylik artik tek uyku yapiyorum iki uyku yaparsam gece 2-3 ü buluyor yatmasi. Doktorumuz normal dedi tek uykuya erken değil artik. Birde gece beslenmesini yavaş yavaş kesmeniz lazim reflu olabilir Allah korusun.
Poypoy Çocuktan çocuğa değişiyor geç kalkiyorsa tek uyku uyuması normal erken kalkması 2 uyku uyumasına iyi gelir bebeğim 22 aylık 4 aydır tek uykuya düştü geç kalkmaya başladı çünkü siz kendiniz ayarlama yapabilirsiniz
sherlock_mom Poypoy 9 da uyanıyor 2.uykuya hic bi sekilde geçmiyor erkense ona göre 1.uykusunu kisa tutucam 1. Uykusunda da 2 saat uyuyor
Burcu_melisa 15-18.aylarda ideal deniyor tek uyku için tabi erkenden geçenler de oluyor ama tek uyku için belirtilere bakmak gerek; 2uyku yaparken uyumaya direniyor mu? 2uykusu da kısa kısa mı? Tek uyku da gece sık sık uyanıyor mu? Gibi gibi soruları var cevaplara göre geçirilebilir. Deniyor.
sherlock_mom Burcu_melisa ya 2.uykuya geçemiyor oyun falan oynamak istiyor 1.uykusu 2 saat 1.uyku uzun olduğu için mi uyumuyor ki
ErvaKader Burcu_melisa bnmki 17 aylık tek uyku bir aydır geceleri sık uyaniyor normalmiki bilemedim.ama 2uyku yaptığımda da sık uyaniyordu.
sherlock_mom Dilaramina suan acayip rahatiz bebegimde,bizde keyifliyiz 8de uyuyor bazen 8 bazen 9 da uyaniyor gecede sık uyanmiyor. Araştırdım uyku egitmenleri cok erken demis tereddüt ettim açıkçası
Dilaramina sherlock_mom yok canım daha neler bebeğinin keyfine göre ayarla herşeyini benimde oğlum tek uykuya geçti geçeli geceleri güzel uyumaya başladı bebeklerimiz bizi yönlendirir
sherlock_mom Dilaramina ya cok sevindim gercekten😊 2 uyku yaptirdigim zamanlar cok sıkıntılıydi boylede olunca iki gündür napcagimi şaşırdım Allah razı olsun yorumun çok iyi geldi bende boyle devam Allahın izniyle😄
sherlock_mom limonlukarpuzzz aynen benimkide oyle bugün 1.uykusunu 3 saat yapti yeter die düşünüyorum. Gece beslenmesini de aksam 8 de uyuyor 11 gibi istiyor bizimle yatiyor ben erken yatmazsam gece 1 2 gibi tekrar istiyor cok mu ki. Nasil birakicam hic fikrim yok cogunlukla boyle uyuyo çünkü
limonlukarpuzzz sherlock_mom 11 gibi son beslenmesini yaparsa yeterli gelir ona. Bende kizima 11 gibi yediriyorum yatiriyorum dahada vermiyorum. Uyandigi zaman 11 den sonra bi kac gun birsey vermezseniz alisir su verebilirsiniz yada nasil uyutuyorsqniz o şekilde devam. Ama bi kaç gün sizi zorlar daha sonra alisiyorlar.
sherlock_mom limonlukarpuzzz ya öylemi bende bu gece uyanmadan yanina yatiyim o zaman inşallah uyanmaz😊
sherlock_mom Vanilya sizin duzeniniz tam olarak nasil 2.uyku vakti gelince cok aglio mu iki gündür biz iyiydik ikinci uykuyu istdi yine uyudu cok guzel gidiyordu aslında