Cansusucu 3children1mom inşAllah bende sizin gibi düşünüyorum ilk takılan küpe bir ay mi kalıyor kulakta
3children1mom Cansusucu Yara geçene kadar işte ben deldirdikten sonra hala çıkarmadım 🙈 Altın küpe almış babaannesi kaybolur diye korkuyorum şuan 8 yaşında 😂
Buglemmmm Cansusucu en az 5 hafta tkili durması lazım 6.hafta cikardm 6 hafta boyunca her gün krem sürdüm sonra altın küpeye gectk erkn deldirme taraftarıydım sonradn iyice hareketlenip kulaklarına değiyorlar kızım hic değmedi
Mamickonunannesi Buglemmmm ben 2 hafta sonra çıkardım canım bence o zaman çok uzun çünkü sahte küpe takıyorlar kulaklar yara olabilir 5-6 hafta gibi bir süre de
Buglemmmm Cansusucu maaşallah diyim öncelikle 😂çok şükür hic olmadı ateş huzursuzluk hic bisey olmadı eczacı ablamz ve abmz balon verdi dışarı cktik hic ağlamadı
Sinemmmmm Cansusucu evet ama ben anneme keske deldirmeseydin diyorm.ne altin ne gumus nede sahte kupe takamiyorm kupe taktigim an kulaklarim yara olup sisiyor 😔
Sinemmmmm Cansusucu cildim hassas hicbir sekilde kupe takamiyorum sadece banyoya girerken takiyorum o kadar oda aciya aciya
Annesirintugceuzun Cansusucu 7. Ayında tıp merkezinde deldirdik. 27 aylık ve hiçbir sorun yaşamadık. 🥰
DunyaHusna07 Cansusucu ben deldirmek istemedim çünkü ileride neden kulağımı deldirdin ben istemiyordum diyebilir o yüzden ona sorup onun fikrini alarak yapmak istiyorum ☺️ ama ya 6 aylıkken ya da kendini ifade ettiği zaman yapabilirsiniz
Kids123 Cansusucu sırf kendiniz istiyorsunuz diye deldirmeyin kendi bedenleri kendileri karar vermeliler nasıl düşünebilyosunuz küçücük bebeğin kulağını deldirmeyi aklım almıyor
Fadimelina Cansusucu aynen inşallah eldirincede sıkıntı yaşamayız yara felan olmasından korkuyorum deneyip görecez bakalım
YoldasYilmaz Cansusucu deldirmeyi düşünmüyorum biraz büyüyünce isterse deldiririm. Biryerde okumuştum bebeklerde travma yapabiliyormus.ayrica iyi degilmis cabuk enfeksiyon kapabilirmis kulagi