Scorpion07 Cansusucu biz 9. Ayımıza giricez deldirmek istiyorum fakat cesaret edemedim fikir alayım bakalım ☺️
elf0 Scorpion07 Cansusucu 9 ay 3 günlükken deldirdim iyiki de deldirmişim sonrasında hiiç izin vermez ve hep çekermiş şimdi 1 buçuk yaşındayız maşaAllah bigün olsun sorun yaratmadı 🥰
Gamzeliimom Cansusucu ben pandemi dolayısıyla deldiricek biyer bulamadım 13 aylıkken deldirdim o yüzden 17 ayımıza giricez bi sorun yasamadık
Sinemmmmm Cansusucu evet ama ben anneme keske deldirmeseydin diyorm.ne altin ne gumus nede sahte kupe takamiyorm kupe taktigim an kulaklarim yara olup sisiyor 😔
Fadimelina Cansusucu kızım şuan 9 aylık bende Mayıs gibi deldirmek istiyorum çok hevesliyim bakalım kupelerini anneannesi aldı onlara bakıp hevesleniyorum
Buglemmmm Cansusucu en az 5 hafta tkili durması lazım 6.hafta cikardm 6 hafta boyunca her gün krem sürdüm sonra altın küpeye gectk erkn deldirme taraftarıydım sonradn iyice hareketlenip kulaklarına değiyorlar kızım hic değmedi
Fadimelina Cansusucu aynen inşallah eldirincede sıkıntı yaşamayız yara felan olmasından korkuyorum deneyip görecez bakalım
3children1mom Cansusucu Ben büyük kızı mı 18 aylıktı deldirdim Ortancaya gecen gittim delmedi yaşi küçük diye (31aylık) Yaza en küçük kızımla deldiririm diye düşünüyorum (4 bucuk aylık)
Cansusucu 3children1mom inşAllah bende sizin gibi düşünüyorum ilk takılan küpe bir ay mi kalıyor kulakta