tugceerva06 Deletedmom4440 kız onu yaptım 😄 ama olmuyor ağladı ten tene değmeli onu istiyor 😄 elini o açıp kapatıp gezdirecek açıp kapatacak elini sürecek falan eldiven onu yapamaz 😄
gvnkbr tugceerva06 ay gece dönerken eli elime değiyor gözyaşım pıt. çok güzel bir duygu fekat bacım biraktirmalisin 😳
tugceerva06 gvnkbr evet aynen aayyyy peki nasıl bıraktırcam hiç bilmiyorum az önce deneyim dedim ağladı uykudan uyandı 😲
bilbakalim tugceerva06 benim kızım 18 aylık hala öyle bazen babasının elini tutsun diye uykuda uzatıyor babası anlayıp ağlıyor
tugceerva06 bilbakalim ayyyy kötü vir şey gece uaniyor elini tutcamda geri öyle dalacak falan zor oluyo gece
pervin_t tugceerva06 bizimki hem elini ver hem de salla beni diyor.birinden birini yapmasam çığlık çıplığa ağlıyor🥴🥴🥴elimi veriyorum da sallayınca belim tutuyor yaaa ağrıdan geberiyorum😂😂😂
ekim_ tugceerva06 sizin yine iyimis elinizi tutmasi 😁benim kizim kulagimla oynayarak uyuyo 😂nasil alistigini hatirlamiyorum , isin bu raddeye gelecegini bilsem baslarda biraktirdim 😆bi sag bi sol kulak uyuyana kadar eviriyo cevirio kafami🙈
tugceerva06 aysenur90 kuzum evet çok güzel çokta hoşuma gidiyo içim gidiyo ama gecenin yarısında uyanıp elimi isteyip yatması zor geliyo ben yataktayim o beşikte elimi uzatıyorum falan😄
tugceerva06 Mom0982 sağol teyzesi 🤗😍 daha bide aşırı rahatına düşkün kolumu bacaklarının arasına alıyor bı elimide avucunun içine alıp ağzında da emzik küçücük bedeniyle uyuyor 😊🤭🤭
Ayaf tugceerva06 yaa benim gibi kac anne varmis🤦🏻♀️🤦🏻♀️Bende ayni durumdayim.aslinda guzel bir duygu..ama kendi yataginda donup durup agliyor.elimi vermezsem uyumuyor.bir an once bununda caresini bulmak lazim
tugceerva06 Ayaf ayy valla tekim sanıyordum aynen yaa gece zor oluyor hani ilk uykuya geçişte olsa tamamda gece uyanırsa yandım resmen
Srhtzlyh tugceerva06 bende küçükken öyleymişim😂 21 yaşındayım hâlâ elimi tutan olursa daha rahat huzurlu uyuyorum🤭
tugceerva06 Srhtzlyh ahahahha senin yaşına gelinceye kadar tutmak isteyeceğini düşündüm de bı an aman yarabbim 🤣🤭🤭
Ayaf tugceerva06 aynen yaaa vallahi billahi elimi yatagina uzatip oyle uyumak zorunda kaliyorum.illa ki benim elim olacak yoksa anliyor..bizimki uyaniyorrr ve sonrasinda gec uyuyor🤦🏻♀️