Cinarinannesi00 sufflee ben🤭 Şubat ayı regl olmadım diye korktum hatta bugün test de yaptım ama negatif zaten yavaştan regl başladı da lekelenme şeklinde 😊 dediğiniz gibi mevsimsel oldu sanırım birde daha 5 ay oldu doğum yapalı onun da etkisi sanırım düzensizlik
Edaedaeda sufflee Hic sasmayan reglim bu ay 6 gün gec oldu hamileyim diye cok korktum 🤦🏻♀️ 7 aylik bebegim var bide mevsimsel galiba ilk defa oldu boyle
Alikus Benbilmemanam büyük ihtimal doğum sonrası 1 sene regl olmamak ve düzensizlik yaşamak normal bende doğumdan 2 ay sonra iki kez oldum bu ay 23 gün gecikti 🥴
Alikus sufflee benim bugün 23 gün oldu 😬 mevsimsel mi yoksa doğum sonrası düzensizlik mi bilemicem 😂 aklıma gelen bir şey daha var ama başıma gelmesinden korkuyorum 🤭
Alikus sufflee iki kez yaptım 🤭 ikiside negatif kan tahlili yaptıracağım artık rüyalarıma girmeye başladı çünküü
Dilos01 sufflee 4 ay 16 gün oldu 3. Kez regl olacam gönlümün efendisi gelmek bilmiyor 😅😅surekli bana bu ekşıni yaratıyor yA
Alvvv sufflee 7 gün geciktim 2 kere test yaptım korunduğumuz halde şüphe içimi yedi durdu ama şükür ki beklenen misafir biraz önce geldi 🤣
Dilos01 sufflee oooo masallah büyükmüş senin bebis düzensizlik hala devam mi ediyor sizin 1 yıl diye biliyorum normalde ben emziriyor musun