LiYaRzuU Cagla87 sağlık ocağı bizede Vegaferon verdi geçen hafta ama burdaki yorumları görünce vermeye korktm bende hangisini vereceğimi bilemedm doktora da gidemedm 🤷♀️
Annesibebisi Ben Bestiron damla kullandım ek gıdaya geçene kadar. Ek gıda ile ferromixin kullanıyorum. Bizde de yan etki yapmadı çok sukur bebegimin değerleri de iyi cıktı masallah
Annesibebisi Cagla87 inşallah siz de memnun kalırsınız portakal aroması var firmayı aradım sordum içeriğindeki gliserin de aroma da doğal imiş sentetik değil. Kızım da güzel içiyordu.
Glitter Atalayse bestironu gunde 20 damla mi uyguluyorsunuz? Doktorumuz ayagini kirmis kendisiyle gorusemiyorum
Atalayse Glitter hayır bebeğin kilosu kac ise okadr damla mesela benm oğlum 8 kilo 8 damla veriyorum günde 1 defa
Glitter Annesibebisi Atalayse Tesekkurler. Eczaciya kalsak 20 damla verecektim Aile hekimimize de danistim. Kilosuna gore vermeye basladim
Annesibebisi Glitter Ben ilaç firmasını arayıp sormuştum onlar da kiloya göre dedi dr da öyle demişti. Iyi yapmışsınız.