MilaMerve Alparslanannesi cok iyi kizim 8 aylik hala kullaniyorun memnunum gaz yapmiyo doyurucu tavsiye ederim
Alparslanannesi Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar gece bı kere besledim ama sanki ilk gaz yaptı gibi sürekli kivrandi
Mom06 Bebeminnie 7 haftalığa uygunmu ya onlar en azından 5 ay devam. Sütü kullansaydınız gelişim vitamin açısından yorumlara baktıysanız hep büyük bebekler içiyo o mamayı
Sercanasaf Alparslanannesi ben kullanıyorum oğlum 4aylik doğduğundan beri meme+mama olarak gidiyoruz gaz vs sorunu hic yok kilo.alimida güzel cok.sukur
Esracim Alparslanannesi kesinlikle kullanmayın. Mühendisin oğlu içerik açıklaması yapmıştı. Bebek için uygun değil malesef
Mom06 Bebeminnie bebevita diyosunuz sandım ben 😂 bende sma 1 kullanıyorum optipronun farkını anladınızmı ben çözemedim hiç
Bebeminnie Mom06 ben de anlamadım ama emziriyorum da ben mamayı 2-3 kere veriyorm en fazla, belki de o yüzden fark hissetmedm Hipp1 denedm kakasını 3 günde yapıyor belki daha iyi gelir diye, çocuğu sancıdan mahvetti hemen sma ya geri döndüm
Arzu34 Alparslanannesi bende kullanıyorum hiç bir gaz sorunu olmadı kabızlık yapmadı her gün aynı saatte kakasını yapar kilo alimida güzel şuan 3 ay 17 günlük geçen ay 5600 du bu ay 6500 çıktı
Elifinannesi Hanimlar , Kizim 6 aylik yaklasik 3 aydir meme + mama olarak gidiyoruz malesef. BEBEVİTA aliyorum surekli hem uygun hem de kizim seviyor. Hicbir rahatsizlik yasamadik bugune kadar Allaha hamd olsun, hipp combiotic almistim bir defa, ayni uretici olduklarini ogrenince icim daha da rahatladi, hala kullaniyorum. Cok memnunum. Fiyatina gore avantajli
mustafakereminannesi Alparslanannesi ben iki numarasından aldım. İlk 6 ayda Hipp kullandık. Hem sık acıktı. Hem de kilo almadı. 6 ayı dolunca bebivita deneyelim dedik. Biberona koyup hazırlayınca içindeki yağ damlacıkları görünüyordu resmen. Elimle dokunduğumda da sanki bebek bezlerinde olan sıvı emici tomurcuklar gibi sert sert hissettim. Ve olduğu gibi çöpe attım. Gidip aptamil aldım. Ben pek sağlıklı bulamadım o görüntüyü. Aptamili hazırlıyorum aynı süt gibi. İçinde o şeylerden yok. Belki bebivitanın 1 numarasında da yoktur bilemiyorum. Ama benim bir bebeğim daha olsa kesinlikle vermem o mamayı. Arı mama veririm daha iyi. Neidüğü belirsiz bir şey bence
kt_krantay mustafakereminannesi canım evet doğru diyorsun. 2 ye geçtik. Biberonun ağzından bile geçmiyor doğru düzgün. Pütür pütür şeyler var. 1 de o yo 1 in tadı güzel di. Bunun değişik. Kızım almadı .
Mom06 Bebeminnie 5 7 günde bi yapıyodu benimki doktor şurup verdi 1 ay kullandık şurubu bıraktık hergün yapıyo smdi :)
7132768 Alparslanannesi merhaba bebivita kullaniyormusunuz sonucu merak ediyorum ben sma Gold kullaniyordum piyasadan kalktı optipro da iyi gelmedi Aptamil gaz yaptı Bebelac yada bu mama arasında kaldım
Elifaltug 7132768 merhaba cnm ben de sma gold kullanıyordum 6 Aydan sonra gold kalkınca bebelac gold a geçtim çok memnunum normal bebelac aldım hiç iyi değildi ama gold gayet iyi
Elifaltug Bebevita kimseye önermiyorum içinde ne oldugu belli değil şeker oranı çok yüksek ayrıca arkadaşlar dikkat edin almanya da satılan la türkiye de satılanın içeriği aynı değil
Cagatayinannesi Alparslanannesi severek içiyor once hipp sonra evolvia sonra sma kullandık 6 ay olunca buna geçtim bi sıkıntı yok içeriği de güzel
hilalacr Tarım da çalışıyorum mamaya toplatma kararı geldi kızlar haberiniz olsun kesinlikle kullanmayın . İçeriğinde madde tespiti yapıldı.
MuhammedAmine fatmanurkantar kırmızısepet.com da 78 lira canım 900 gr bebelac gold ben hep ordan alıyorum 😊