Ozlem06 Balpetegininannesi bakalim bende bugun aldim daha kullanmadim yarin baslayacagim isallah bizede iyi gelir devam ederim inan diger mamalar cok pahali para yetiremiyoruz artik
AliyeAsel Alparslanannesi eğer gazlıysa deneme derim dahada fena yapıyor canım hipp gaz ve kabızlığa iyi geliyor
suzinakpesrev Bebevita Alman menşeili bi urun mu? Hipp Alman markasi ve bebevita Alman urunu degil diye biliyorum. Bu durumda nasil yan urun olacak? Bu duyumun kaynagini verebilir misiniz?
busrasahinn suzinakpesrev bebivitanin sayfasında iletişim kısmında direk hipp ile iletişim sağlıyor mail yoluyla
Mom06 Bebeminnie 7 haftalığa uygunmu ya onlar en azından 5 ay devam. Sütü kullansaydınız gelişim vitamin açısından yorumlara baktıysanız hep büyük bebekler içiyo o mamayı
suzinakpesrev Alparslanannesi aa nefis o zaman. Besin tablosunu hipp ile karsilastirdiginizda yag seker orani falan nasil
Havvahavvaejderha Bende deneyebilirim valla bebevita iyimi acaba ya Bende şüpheliyim mamalar da pahalı 900 gr 95 lira
bilgibulutu Havvahavvaejderha her mama her bebege iyi gelmiyor deneyebilirsin tabıkıde bız 8 ay kullandık gaz kusma vs yapmadı 1 yasında be egım devam süyünü bıtaktı pıbar devam sütünü ve milüpa devam sütünü içiyor artıl 15 aylıgız suanda
Sedakanikyiss Alparslanannesi Ben kullanmıyorum ama iyi olduğunu duymuştum hatta Almanya'da baya bilindik bi markaymış. Bim olarak düşünme e bebekte de satılıyor.
Sulegorkem Alparslanannesi 5 aydır kullanıyorum çok çok memnum kabızlık ishal gaz hiç bir sıkıntı yaşamadım kilo alımıda bizim düşük gidiyo ama yapısından kaynaklı bizim boğazı çok yerinde bir bebek ama kilo alımı az ama bizim yapmızla alakalı