sirdaass ezogelinn evet pazarı beklicem pazar zaten evimin alt sokağında ama yetmez diyosunuz cok mutsuzum
ezogelinn sirdaass her şey çok pahalandı misal şoktan aldığım mis tava yoğurdu 9 küsurdan 12.5 cıktı tereyağ paket 30 40tan aşağı yok ekmek zaten 2 lira her markete gittiğimde fiyatlar değişiyor geçinmek gerçekten zor artık 100 liradan aşağı cikamiyorsun marketten oda 3 5 parca kıyma kilo 60 70 civarı yeter mi siz söyleyin daha şekerini çayını vs söylemiyorum
sirdaass MutluMommy yaa onu zaten eşime de okumuştum allah aşkına abartmasın ya 15000 ₺ ne bizim bi yıllık kira 😂😂
EmineB10 sirdaass ben uygun mu bilmiyorum ama Bim in ürünlerini daha çok beğeniyorum.Ama biz daha çok yerel marketten alışveriş yapıyoruz
PasaAnnesii MinikOsman getir çok pahalı sebzelerde fais fiyatlar geçen peynire baktım tarım kg peynir çoğu markette 13 falan orada 21 TL
Tasbebek_ sirdaass yazın açıklandı canım hileli gıdalar listesin de ki peynir kategorisin de peynes de vardı
Naz_N sirdaass bu marketlere nadir gidiyorum ama adını sanını duymadığım ürünler görüyorum uygun fiyatlı. Diğer ürünler de sanki her yerde aynı gibi, Migros kampanyaları vs çok daha cazip geliyor, bir bakın derim mikroskopa 🌸
ballicorek_ahmet sirdaass meyve sebze olarak hemen hemn ayni şokla a101. Diger seyler hakkinda yorum yapamicam bilmiyorum eşim gidiyor.Ama indirimli gunlerde guzel şeyler geliyor a101 persembe gunü bim cuma günü
sirdaass Kızlar a101e gittim. 300₺yle çıktım önemli olanlar dışında ekstra hiç bişey almadım. Hayat o kadar pahalı ki 2lj yağa 30₺ Verdiren hayat bize ne yapmaz…..
PasaAnnesii sirdaass hepsi pahalı aslında ama 101de indirim çok oluyor 10 lira üstü kampanyalardan çok faydalanıyorum
PasaAnnesii sirdaass aslında hepsinde fiyat aynı dikkat ederseniz yağ hepsinde 59.90 çoğu ürünün fiyat suni peynir olsun tavuk olsun
nonow ben genelde trendyol hızlı marketi kullanıyorum. bazen de taze ürün ve kalitesiden dolayı burayıda kullanmaktayım.