Burcu35 sirdaass Aktüel ürünler oluyor ya bi kere sleepy bez gelmişti bayada iyidi fiyatı 3-4 şok gezdim bulamadım o günden beri nefrett🤣
sirdaass tde_kbr aa evet dün gece çıktı karşıma bakıcaktım unuttum iyi hatırlattınız ya teşekkürler 😍
Feyzosunannesi sirdaass canim ankaradayim ben nevgros var burda valla bizim 1 aylik buyuk alisveris 750 tl rahat tutuyo, onun disinda bittikce sebze meyve aliniyo yine malesef cok zor yaa
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sirdaass Bence şok. Bim kaliteli değil. A101 genel ürünleri hakkında bilgim yok. Şoktan her şeyimi alıyorum. Çokmemnunum.
Burcu35 sirdaass Ben izmirde oturuyorum burda öyle market yok malesef yada var bilmiyorum oturduğumuz semtte yok
Tasbebek_ sirdaass bim ürünleri daha kaliteli A101 çok dandik geliyor baban fiyat kıyaslayarak alışveriş yaparım bim hep uygun geldi kendi peyniri falan da lezzetli A101 peynirin de jelatin kullandığını açıkladı tarım bakanlığı ondan beridir de hiç uğramadım
Tasbebek_ sirdaass yazın açıklandı canım hileli gıdalar listesin de ki peynir kategorisin de peynes de vardı
Pamuk_seker sirdaass ürünlerine göre değişiyor soka gitmiyorum a101 bim ve bizim burda hakmar var 3 ne de gidiyorum valla😀
MutluMommy sirdaass hatırlıyor musun cnm bi ay önce falan mutfak alışverişi 15 bin lira olan biri vardı şimdi o aklıma geldi biz hangisi uygun diyoruz millet 15 binlik alışveriş yapıyo 😂😂
Annesivekizi MutluMommy ne yiyolarmış çok merak ettim tamam imkan vardır ama 15bine ne yiyebilirsin ki😂 nusrette altın kaplama hamburger vardı acaba öyle mi besleniyorlar😂
sirdaass MutluMommy yaa onu zaten eşime de okumuştum allah aşkına abartmasın ya 15000 ₺ ne bizim bi yıllık kira 😂😂
ezogelinn sirdaass kalabalık değilseniz meyveyi zeytini peyniri pazardan alırsanız belki yeter ama size harçlık kalacağını sanmıyorum
sirdaass ezogelinn evet pazarı beklicem pazar zaten evimin alt sokağında ama yetmez diyosunuz cok mutsuzum