Navle Emirin süt , yumurta , kuruyemiş, pirinç , buğday,beyaz et ve kuzu hariç kırmızı et ,hepsine alerjisi var , mama da yemiyor. Bir aydır diyetteyim alışıyorsun zamanla canım
muhanne Modanne hemen değişmez çok çok dikkat ederek diyet yapın 2 haftada gerilemesi lazım. Gerilemezse çoklu gıda alerjisi olabilir.
Navle Emirin amin canım 🙏🏻 Hayır kilo alımı durdu diyete başlayalı 160 gr almış sadece. Beslenemediğim için benim sütümde azaldı
Navle Emirin yok canım ama tedavi edilmesi gerekiyor serum falan takıyorlar sıvı kaybı çok olunca. Yetişkinlerde de oluyor şebeke suları yazın yapıyor özellikle ishal ve kusma rahatsızlığını
Bebegimm42 Emirin dut suyu iç canım kelin ilacı olsa başına sürecek Osman gönül al hoca yarin 9 da paylaşım yapacak takip et instagram da
Alpbebek2 birfincantuzruhu oğlunuz yüzündeki kızarıklar mi fotoğrafını atar mısınız lütfen benim oğlumun yüzünde de kızarıklık var da 20 gündür geçmedi acaba sütüm alerjisi var
birfincantuzruhu Alpbebek2 benim oğlumun yüzündeki akne gibi oluyor sonra siyah nokta gibi şekli değişiyor şuan kırmızılık şeklinde değil siyah nokta gibi çeksem de belli olmaz doktor egzama dedi
Emirin Hfs hayır içinde süt ve süt ürünleri vardor diye içeriğini bilmediğimden paketli gıdalar tüketmiyorum