yiyidom Zeyna_ yani özel bir şey yapmadım sadece o ara çok zorlamadım ben aradan biraz zaman geçti baktım parmağını çok emiyor her parmağını emmesi ne parmağını çektim emziği verdim böyle böyle alıştı
Es-esm Oğlum 3 aylık iki elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor e olmayınca bağırıyor haliyle 🤗birde işaret parmağını keşfetmiş ağzında gezdiriyorbl baş parmağı keşfetmez inşallah,diye dua ediyorum 😁🤲
Bebegimm1 Zeyna_ benmkide oyle emzigi atıyor agzindan elini sokuyor bazen 2 elini birden sokuyor hem emiyor hem de isırır gibi yapiyor arada da sinirleniyor 😁
Ayse-6034 Benim kızımda 2 aylık aynı şekilde ilk elini emmeye başladı şimdide parmağını bazen sinirlenip ağlamaya başlıyor sinirli sinirli ağzına sokmaya çalışıyor
Bebegimm1 Zeyna_ ilk keşfettiginde tek elini emiyordu hatta agzını bulamiyordu biraz zamanla agzinida buldu 2 elinide emmeye de basladı
birfincantuzruhu Zeyna_ 3 aylık iki elini yumruk halinde sokmaya çalışıyor 😂 olmayınca da bi birini bi birini sokuyor ağzına 😂
Tugcesilam Zeyna_ 3 ay 7 günlül hala emiyor ve elini cekşnce aglıyor cıhlıkla vallahi bazen ben cekiyorum yamuk olacak parmakları
Bircicekkiz Kızlar bende gece gece oturdum bunu araştırıyorum ya ne zaman bırakır acaba el emmesini hunharca emiyo çekince sinirleniyo ağlıyo tekrar emmeye devam ediyo böyle alışır hiç bırakmazsa diye korkuyorum bırakanlar nasıl bıraktırdınız 😪🤦🏻♀️