Gizemm1
Canım benim bebeğim 4.5 aylık. 4 aylık olduğunda başladım ek gıdaya, sadece mama içiyordu çünkü. Doktor yutma reflexini geliştirmek ve kaşıkla beslenmeye hazırlamak için tadımlara başlayalım dedi. Meyveyle başla dedi, ilk yoğurt verdim, sonra elma ve muz 3er gün. Sonra sebzeye geçtim 3 gün brokoli verdim bugün havuç tadıcak 😃 herkes erken diyor ama inanır mısın ek gıdaya başladığım günden beri hiç ıkınmadan her gün kaka yapmaya başladı. Önceden 3-4 günde bir mızlaya mızlaya ıkınıp kızara bozara kaka yapan bebeğimin kaka yaptığını şimdi kokusundan anlıyorum sadece. Bir de öyle çok seviyor ki kaşıkla bişeyler yesin 😍😍Kaşığı görünce çıldırıyor, yerken konuşuyor bile 😂 6 aylık oldığunda tatları daha net almaya başlayınca daha çok red yaşanıyor gördüğüm kadarıyla. Hep burda okuyorum arkadaşlarımdan da görüyorum, onu yemiyor bunu yemiyor diye 🤷🏼♀️ Ama çocuktan çocuğa fark var tabi, benim çocuğuma çok iyi gelmiş olması sizin çocuğunuza da iyi geleceği anlamına gelmiyor. Size kendi deneyimimi söyledim sadece ☺️