Bugraslan1 Seelin 3 Eylul de dogdu suan emerken popoyu havaya kaldirip indiriyo😁 yeni bir oyun olmali 🤗 Genel olarak da dönüyor ve dun ilk defa ayaklarını agizina goturdu 😚
GameOver Seelin 21 eylül doğumlu sürekli oturmak kalkmak istiyor dönüyor ama dönme islemini çok sık yapmıyor onun için şuan kalkmak daha zevkli geliyor sanırım☺️ onun dısında biraz huysuz bu aralar 🤷🏻♀️
Derindenizannesi Seelin 15 eylül doğumlu ikizlerim biri kız biri erkek ıkiside dönüyor oğlum hiç durmuyor dış sancıları mız başladı eller sürekli ağızda he birde kukuli sevdamız var
Bvzz GameOver bebeklerimiz aynı gün doğmuş 🤭 benim ki de henüz dönmüyor sürekli kucak istiyor çığlık atmayı çok seviyor. 😊
Angelius 5 eylül doğumlu kızım sürekli oturmak, ayakta durmak ve kucakta gezmek istiyor yarım yamalak dönüyor 😜 ne bulsa ağzına götürüyor değişik değişik sesler çıkarıyor
Yasmincrn 15 Eylül de doğdu kızım Sürekli oturmak istiyor, ayakta durup Bi yerlere basmak istiyor basınca çok mutlu oluyor, oyuncaklara daha çok ilgisi arttı ne bulursa ağızın da, daha dönmedi bekliyorum dönmesini 😂
Ankakusu35 Yasmincrn aynı gün doğum günleri:) benim kızımda dönmedi hergün döncek diye bekliyoruz sizin kızınızda bu aralar hep kucak istiyor mu?
Sedocan01 Benim kz hantal demek okudum da sizleri bizimki dönmüyor hiç benim kucağımda destekli oturuyor
Angelius Sedocan01 valla benimkide destekli oturuyor destekli ayakta duruyor dolayısıyla uyanık olduğu her an bu konularda bizden destek bekliyor kollar pert 😁
Sedocan01 Arkadaşımın çocuğu bildiğin sırt üstü yatarken karnın üstüne dönüyor ben şok bizimki hiç o yelden esmiyor. Çok dirençli de değil hantal çok kilosu da yok 5 aylık 7 kilo
Seelin Benim oğlumda 17 Eylül doğumlu dişlerimiz aşırı kaşınıyor çok huysuz özellikle akşamları doktorumuz tadımlara başlattı kabız olduk bi de onun sıkıntısı var bu ara hepsi bi anda genel olarak dönüyor destekli oturtuyorum ayaklarına elliyor ama daha ağzına fln götürme yok parmaklarını çok emiyor hep kucakta gezmek istiyor aynı ortamdan sıkılıyor 😊
Yasmincrn Ankakusu35 Ne zaman canları isterlerse ozman dönsünler 😂 kucağıma aldığımda seviniyor çığlık atıyor gülüyor ama sürekli kucak istemiyor kendi halinde oyuncaklarını veriyorum eline oyalanıyor.
Ankakusu35 Eylül anneleri kızım iki gecedir saat başı kalkıyor emip uyuyor sizlerde de böyle bir durum var mı? İnternetten okuduğumda gündüzler karnı çok doymadığında gece saat başı kalkar yazıyor ama benim kızım gündüz de emiyor. Alışkanlık yapıcak diye korkuyorum:(