Mom013 Elma-muz, armut-muz, çilek-muz içine birazda bal belki bazen bebek bisküvisi(ev yapımı tercihen) bızzzttt blendır en güzel danino işte😊 ben hazır sadece hipp in tüpteki meyve pürelerini veriyorum bazen tamamen katkısız, mühendisinoğluda incelemişti
Aselinaannesi D1234 14 aylık kızım hiç vermedim, vermemde içinde noldugu belirsiz çünkü.kendi mayaladigim yoğurdun içine meyve rendeleyip katıyorum daha sağlıklı çünkü. 6 aylik bebek için danino pek iyi olmayabilir
Mom87 D1234 tembel anne yiyecekleri içinde ne olduğu belli olmayan paketli gıdaları vermeyin yoğurdun içine meyve rendeleyin yedir kardeşim
Edanurdg D1234 hiç gerek yok canım bence verme… evde senin yaptığınla bir olur mu annesinin elinin lezzeti geçsin muzlu yoğurt en enn pratiği çatalla ez yoğurda koy ya da kuru kayısıyı suda haşla blendırdan geçir fazlasını karton bardaklarda doldur sonra poşetle ihtiyacın oldukça çıkar çözülünce yoğurda koy ver baktın ki yoğunsun işin var hastasın çoook zor durumda kaldın vs küçük kavanoz maması ver nadir de olsa ama daninoyu sil aklından öyle bir şey yok 🤣🙈
Minnaktosbik D1234 bugün eşim verelim diye ısrar etti ama vermem sonuçta günlerce duruyor ve bozulmuyor içinde ne olduğu belli değil yoğurtla muzu güzelce ezdim onu yedirdim gayet hoşuna gitti olabildiğince vermemeyi düşünüyorum
Merve_gcl D1234 hazır yoğurt vermeye bile tereddüt ederken danino sorulur mu çağımızın en sık görülen hastalığı kanser şeker oldu lütfen buna alt yapı hazırlamayın büyüdüğü zaman zaten istediğini yicek bağışıklık kazanırken vermeyin bari
Pamuk_seker D1234 6 ay icin cok erken ara ara verdim ben ama 1 yasindan sonra cok nadir kendiniz yaparsiniz meyve puresi yoğurt bitti gitti 4 5 tl ona verecegime ki asla parasinda degilim 1 kilo meyveyle hergun taze taze yaparim
Mariposa D1234 hayır vermiyoruz tabiki danino hakkında ne kadar igrenc şeyler çıktı artık kimse kullanmıyor
Senemmm11 D1234 normal ev yoğurduna meyve (muz,elma,şeftali) vs doğrayıp veriyorum bazen bebe bisküvisi karıştırıp veriyorum. 2 haftada bir market alışverişine çıkarız o zaman 2 tane alıp yediriyorum. Haftada 1 tane yemiş oluyor oğlum 9 aylık