Ikrazumra19 D1234 niye veriyorsunuz icinde ne oldugu belli olmayan seyler daha minicik sebze puruleri meyveler vermek yerine
Dilos01 D1234 şekerli ve abur cuburlar pek önermiyorlar 1 yaşına kadar diye biliyorum erken degil mi cnm sence onun yerine meyveli yoğurt ver daha yararlı bebeğine
Puantiye D1234 Vermiyorum. Onun yerine kendi mayaladığım yogurduna muz elma falan katıyorum bazı öğünlerde😊 Daha sağlıklı bir alternatif bence
Deletedmom_50 D1234 paketli hiç bir gıdayı vermiyorum. İçeriğini okursanız, iddia ettiğinin aksine bebekler için hiç de uygun bir yiyecek değil o da.
Minik1anne D1234 ben arada hero baby meyve püresi veriyordum hemşiremize sordum sürekli olarak verme ama arada verebilirsin dedi kendim meyveleri püre haline getir ver dedi bu arada biz 7 aylığız.
Papatyams_2021 D1234 isteyen verebilir ben veriyorum ama 14 aylık yoğurt yemiyor ne yaptıysam yeseydi içine meyve koyup verirdim bence sende öyle yap daninodan daha faydalidir
Ekintoprak21 Papatyams_2021 ahhh nolur pes etme yaz meyvesi ekler yine dene nolur vazgeçme ki sen kazanasın evladın o lezzetleri tadarsa seninkiler ilerde yapsan bile tatsız gelir
Ygtakn D1234 cakım arkadasım oğluna verıyordu baya enbek kılo aldı doktor be yedırıyorusn dıye sorudugunda soyledı ve ınanılmaz azarladı doktor saglıksız oldugu için
Mervea D1234 danino hiç vermedim vermemde. Onun yerine kendiniz evde yoğurt içine meyve rendeleyin Çokta sağlıklı şeyler değil
yademila-48 Kendin yapsan hiç öyle şeylerle tanıştırmasan daha iyi değil mi onca yüklü şekerli şeyler ve kim bilir daha neler var içinde dondurulmuş bir sürü kırmızı meyve var al karıştır yoğurtla muzu karıştır avokado yu karıştır daha neler neler
Ekintoprak21 D1234 sakın verme canım sakın 3 yaşına kadar şeker yağlı gıdalar ileride bütün büyük hastalıklar demek lütfen kendi yaptığın ev yoğurduna mevsim meyvesi ekle hangini severse ordan yürürsünüz ama evladınıza lütfen paket gıda vermeyin bu iyilik değil kötülük olur 🙏🙋🏻♀️
sherlock_mom D1234 ya bence vermeyin illa vericekseniz periyodik falan verin 1 yaşına girdi amcası almış babası da yedirmiş bidaha yedirmemesini söyledim. Her zaman için hazırdan uzak durun bence