Hilall-16 Bebeğim 2 ay 7 günlük akşam vakitlerinde emerken ağlıyor ağzına emzik verice susup emiyor acaba sütüm o anda ona gaz mı yapıyor ondan mı rahatsız oluyor 😞
Kuzeyeliz Hilall-16 suan benimde 2 ay 3 günlük aynı durum bendede var bi huzursuz anlamadım emzikte emmiyor
Mom088 Hilall-16 aynı anda gaz yapmaz . Ya zaten gazı vardır ya da ilk süt hızlı bir şekilde geliyor ondandır
canlihayat Hilall-16 aynı durumdayım. 2 ay 6 günlük bebeğim. Daha önce birkez 1 hafta boyunca aynı reddi yaşadim zor atlattık. Umarım aynısı olmaz.
Aybars2020 Hilall-16 bizde 3 ay 9 günlüguz iki memeyi de 5 er dk emiyor. 5 dk dan sonra ağlıyor bende çözemedim bu durumu çok can sıkıcı gerçekten 😔
Hilall-16 Mom088 gazı olsa emzikte de durmaz diye düşünüyorum ama şuan göğüslerim çok doluda değil taZyikli geldiğini nasıl anlarım ve bunun için bi çözüm var mı çok ağlıyor yıkıyor ortalığı
Mom088 Hilall-16 göğüsler bi süre sonra zaten boş gibi duruyor emzirmeden önce biraz sağım yapabilirsiniz
Ulumil Hilall-16 memeyi çektiğinde ard ardina hızlı bı sekilde yutkunma sesi geliyosa sütünüz tazyikli geliyodur ona sinirleniyo olabilir yada süt yeterli gelmiyodur onun için agliyodur
Hilall-16 Aybars2020 gerçekten öyle çok üzülüyorum çokta daralıyorum her akşam yapmıyor son bir haftadır ama ağladığı zamanda sakşnleştirmek zor oluyor
Tugcesilam Aybars2020 bizde 3 ay 6 günlüğüz meme verdiğimde aglıyor işk yalancı meme veriyorum sakinleşiyor onu cıkarıp öle mememi veriyorum oda ortalama ya 5 yada 7 dkka emiyor ama ben mamada veriyorum tabi şu memede aglamada yeni cıktı gerci 2 aylık zamanlarındada yaptı
Aslanmamy Hilall-16 benimki de öyle normalde de benim sütüm çok az ama 5 dakıka ağlamadan emerdi sonrasında ağlardı gelmediği için ama şimdi ağzına alıyor bir iki çekiyor ağlıyor sanki atak haftasındalar ondan
Love_me Aslanmamy bizim zamanımızda varmıydı acep. Atak matak. Ne ergenlikleri bitiyo nede atakları. Bu nedir yahu 🙈
Love_me 2 ay 1 günlük bugün bizdede vardı. Memede aglayıp dursu. Mamada vermiyorum. Yarın mamaya başlayacağım
Aslanmamy Love_me muhtemelen vardır da işte insanlar bu kadar bilinçli değildir. Ben gebelik zehirlenmesi ile acil doğuma alındım annem diyor ki benim de tansiyon 18 şeri görürdü hiçde bişey olmadı 🤣🤣
Aybars2020 Tugcesilam ben çok kararsız kalıyorum mama konusunda. Mama verince kusuyor fazlasını. Normalde de zaten emdikten sonra kusuyor. Keşke anlayabilsek yeterli geliyor mu 5 er dakika :/
Hilall-16 Aybars2020 inşaallah inşaallah annem bebeklerin günü gününü tutmaz derdi hep gerçekten de öyleymiş
Hilall-16 Ulumil aslında sütüm yeterli dediğiniz gibi ard arda yutkunmada yapmıyor emzik verince sakinleşti uyudu şimdi bir haftadır ikinci kez falan yaptı tam geçti dedim tekrar başlamaz inşallah
Hilall-16 Aybars2020 midesine giren her damla kardır bence çok acıksa ağlar bizimki açlığa dayanamadığı için acıkınca basıyo çığlığı 😄ben mama verdim ilk haftasında sarılık olmuştu ama yemedi yemesini pek istememiştim ama kendisi sevmedi zaten