Bayezidin_annesi Merhaba anneler 17 günlük bebeğim var ilkte sutum gelmediği için Hastane de mama takviyesi aldık 3 gün günde 3 kere verdim sonra sürüm gelince 1 hafta falan vermedim daha sonradan gene başladım uyumuyordu doymuyor gibi geldi 3 gündür çok gazi var zor uyuyor 2 gündür mama vermiyorum gaz damlası aldım onu veriyorum ama hala çok zorlanıyor kaka yapmakta ve gaz çıkarmada bu mamayı kullanıp gaz yapan var mı hala daha uyumuyor 8den beri uyanık toplasan zorla 20 dk uyumustur
maggie Bayezidin_annesi biz kullanıyoruz hiçgaz şikayetimiz olmadı ama mamayı yedikten sonra hemen omzuma alıp sırtına vuruyorum gazını çıkarıyor zaten her beslenmeden sonra gazını çıkarmanız gerekiyor yoksa birikip bir gün patlıyor 😁
Sevgilimmm Bayezidin_annesi ben bir senedir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadık o yüzden değiştirmedim . Bebekten bebeğe değişiyor mama olayı da
Sinemisssss Bayezidin_annesi aynı mamayı kullanıyorum gaz sorunu bence mamadan kaynaklanmıyor ben çok memnunum ayaklarını sıcak tut masaj yap hatta duş çok iyi geliyor bize ,gaz damlası nedir
Bebegimm1 Bayezidin_annesi bende dogdugundan bu yana kullaniyorum bebegim 2bucuk aylık gaz problemi falan yaşamadım sindirimi kolay bir mama ayaklarını sıcak tutun corapsız gezdirmeyin gaz masajları ve duş da iyi geliyor mama vermeyi kestiginiz için acaba doymuyor da olabilir midesinde sertlik var mı doktorumuz midesi sertse gazı vardır diyordu.kakasını yapamıyorsa 1 çay kasigi zeytinyag koyun mamasına kolaylikla yapar inş
gamzeoguz3 Ben kullanıyorum ama hiç gaz olmadı tabi bebekten bebeğe değişir bu durum karnına saat yönünde masaj yapın dizlerini karnına cekin ve hemen gaz çıkartmasını beklemeyin bir 10 15 dakika yağ ile yapmanız ona iyi gelir
Bayezidin_annesi gamzeoguz3 3 gündür uğraşıyorum herşeyi deniyorum havlu işitip koyuyorum mesajlar yapıyorum bacaklarını çekiyorum çıkarmıyor hep bi ağlama mızırdanma tam uyudu diyorum 10 dk sonra gene başlıyor ağlamaya akraba ebe tanıdığım var sütün var mama verme mama gaz yapıyor dedi bebeğin kilo alıyor mamaya gerek yok diyor
Bayezidin_annesi maggie üstten hee türlü gazimizi çıkarıyoruz onda sıkıntımız yok sıkıntı alt tarafta bizim 😊
gamzeoguz3 Bayezidin_annesi yani üstünüz yeterli ise vermeyin ama yetmiyor ise ki bunu en iyi siz bilirsiniz verin gaz yapan mama var ben bebekse aptamil sma similac kullandım hepsi gaz yaptı tek hip iyi geldi ama bilemiyorum
maggie Bayezidin_annesi o mamadan değildir o zaman ayaklarını sıcak tutun bir de karnına masaj yapın saat yönünde avuç içinizle
Bayezidin_annesi maggie bende sanmıyorum mamadan olacağını ama Mamayı kesip deniyorum bende acaba ondan mı diye havlu isittip yine masaj yapıyorum bugün daha 2 kere zorla yaptı
gamzeoguz3 Love_me hayır ben gece veriyorum kızım ayan 17 aylık uyumadan önce 200 ml yapıyorum sabaha kadar içmiyor
CANSEL-Poyraz07 Kesinlikle hipp kullanma derim. Bebegim 3 aylik hastanede sütüm gelmedi diye hipp vardi onu kullandık hastane cikisi 1.5 ay kullanmaya devam ettik mahvetti bebeğimi surekli gaz sancıları çekti kakasini yapmıyordu gitmediğim hastane kalmamıştı kilo almadı surekli kustu. Cok uzuluyordum ve mama araştırdım. sma optipro kullanmaya başladık anne sutune en yakını ve kilo aldırmaya basladi bebegim kilo almiyor da kolay kolay ama sma ise yaramaya basladi eger gaz sancisi varsa sma comfort öneririm sindirimi kolaylaştırıyor ve kakasini kolay yapiyor .
Ilknr Benim de sütüm yetmediği için aptamil mamaya başladık doğduğunda.3.ayda mama icmemeye başladı,doktor tavsiyesiyle hipp combiyotik 1e geçtik.5 buçuk ayligiz.cok memnunum.ne gaz ne kabız yaptı.bebekten bebeğe degisiyo ama heralde
Bayezidin_annesi Ilknr KupSekerAnnesi Mecburiyetten mama verdim mışıl mışıl uyudu cocugum emdiği yetmiyor demekki
KupSekerAnnesi Biz de 7 aylığız hiç gaz yapmadı. Hipp combiotic kullandık ilk günden beri. Şimdi 2 numaraya geçtik
Sinemisssss KupSekerAnnesi bende aynısı kullanıyorum memnunum ama sanki benim bebek çabuk acıkıyor bir de çok kilo aldıran bir mama değil gibi sizce
Ilknr Love_me evet aptamil yapıyomuş gaz ama bize yapmadı.bizim beyfendi beğenmediği için degistirdik
Mavi0688 Bayezidin_annesi bebeginizin kilo alimi iyi cis sayisi yeterli ise doyuyordur lutfen ac mi diye mama vermeyin. Anne sutu kolay sindiriliyor mama ise daha zor. Dolayisiyla bebeginiz mama icinde küt diye uyuyordur. Ayni surecten bende gectim. Sutum yetmiyor sandim ama sebep baskaymis. Eger illa mama vereyim icim oyle rahat ediyor diyorsaniz da hipp disinda baska bi marka denemenizi oneririm. Zira bir bebekte hic bi sikinti cikarmayan mama baska bebege iyi gelmeyebilir. Bize de iyi gelmemisti hipp. Baska bi arkadasimizda ise bebeginde kabizliga sebep olmusti