Nltka Merhabalar . Oğlum 10 ay 23 günlük. Koltuk kenarlarından beşik kenarlarından sıralıyor ama şöyle bir sorun var ki parmak ucuna basıyor . Yani bu parmak ucuna basma işi bir türlü gitmiyor örümcek kullandım ama kaldırdım . Hala parmak ucuna basıyor . İlk adım ayakkabısı giydirdim sanki düz basmaya daha meyilli gibi geldi . Var mı başına gelen çözğm bulan veya zamanla geçiyor mu ?
tubist Nltka benim oglum da parmak ucunda siraliyordu. 2 ayi gecti yuruteci bıraktım simdi duz basiyor hic ayak ucuna basmiyor
Marjinal_Anne2 Nltka kzım 10aylık 14günlük bugün ara ara parmak ucuna basıyordu çok rahatsız oldum ama sanırım normal ara ara yapması tam anlamıyla yürümeyi öğrendiklerinde devam ederse normal değildir diye okumuştum ama emin de değilin 😣😣
ygz08 Nltka merhaba yürüteç kullandım bende. Parmak ucu basıyırdu 11 aya kadr smdi 13 aylık düz basıyor ve yürüyor öğrenir Allahın izini ile sizin ki de 😊😊
MerrNess Nltka Ya benim oglumda 10 ay 13 gunluk bi ayagi tam basiyor bi ayak parmak ucunda koltuktan koltuga geziyor yeni ogrendi gezme isini orumcekte duz basiyor gibi ara sira bindiriyorum bazen yurumek bile istemiyorum niye acaba
tubist Nltka evet oyle oldu. 9. aydan 11. aya kadar kullandik. șimdi 14 aya yaklasti. hic parmak ucuna basmiyor. ama yurumuyor da
Nltka tubist ya elinden tutunca falan gidiyor yürüyecek gibi ama bakalım parmak ucuna basıyor dengesi kayboluyor gibi
Nltka Marjinal_Anne2 evet onu bende okumuştum . Çok şükür Allah’a bir sıkıntısı yok görünür de ama işte güzel güzel sıralıyor parmak ucuna bastığı için dengesi bozulup düşüyor yürüme hevesi kaybolacak diye korkuyorum çok düşüyor çünkü
2guzelinannesi Marjinal_Anne2 merhaba yigenim 7 aylik basiyor ama heo parmak ucunda basiyor normalmi bu durum sizin gectimi
Marjinal_Anne2 Nltka yaa benim kzım sıralamıyor henüz acaba sıralamanın bir ayı var m ı o bugün dikkatimi cekti de
Nltka Marjinal_Anne2 oturma ve net bir şekilde yürüme gelişim göstergesiymiş emekleme ve sıralama her bebek yapacak diye bir durum yokmuş aslında hiç korkmayın
Marjinal_Anne2 Nltka yaa korkmuştum sıralama gelişim göstergesi diye biliyordum , net şekilde yürüme derken ellerinden tutunca uçuyor mübarek😣😂 ama koltuğa koydum mı sıralamıyor işte , oturmamız da bar çok şükür 🙏🏻😢
Nltka Marjinal_Anne2 elinde tutunca gidiyorsa zaten hiç sorun yoktur ya koltuk kenarından gitmeyi anlayamamıştır
Marjinal_Anne2 Nltka evet aslında bugün tam anlamıyla çgretmeye çalıştım bi kaç adım attı yarın pratik yaptırırım olmadı 😂😂
Misterious 2 yaşın altında normal 2 yaşından sonrada sürekli değil de ara ara yapıyorsa yine normal kabul ediliyor
Nltka Marjinal_Anne2 koltuk kenarında tutunmasını sağlayın . Koltuğun uç kısmına sevdiği bir nesneyi koyun yavaş yavaş gidiyorlar . Ben öyle öğrettim sıralamayı ya . Benimki tutunup kalkıyor öyle kalıyordu hahah popo üstü atıyordu kendini sonra . Sıralamaya başlayınca rahatladık ama parmak ucu engeline takıldık 🤪
Marjinal_Anne2 Nltka aaa evet işte benim de aynısı tutunuyordu sonra kendini hopp atıyordu bugün öyle yaptım ilk heyecan yaptı gidemedi aöa sonra alıştı bi iki adım attı ay ben yarın devam edeyim o zaman çok sağolun Ya ☺️☺️🙏🏻♥️