nursocum Pnarferah sadece 6 tane servis var hediye gelmişti ama çok memnunum hergün kullanmama rağmen taş gibi
Mariposa Pnarferah bende karacadan yemek takimi aldım ama kahve fincanı falan vermediler 🤔 yeni mi çıkmış bu kampanya
mom1626 Pnarferah Aldiginiz takimla ilgili olabilir mi? Benimkinde de yok ama ben zaten icerisinde olmadigini bilerek almistim modeli tam benlik oldugu icin.
BurayErdem BurayErdem paketin içerisinde var olarak gösteriyor mu? Ben 4 sene önce aldığımda paket içindeydi ama 6 önce kuzenim almaya gitti paketin içinde fincan takımı yoktu
nursocum Pnarferah hadi ya. Bende hasardan almıştım setimi pilav tenceremin kapağı yoktu. Ne zaman aldınız?
Minnossareannesi Pnarferah Benim de yok kahve fincanı, alırken özellikle araştırmıştım zaten artık çoğu takımda olmuyormuş. Eski modellerde vardı onları da ben beğenmedim normal yani artık parçaları azaldı maalesef
Pnarferah Minnossareannesi çeyiz paketi olduğu için parçalardan kesiyorlar sanırım çatal bıçak setinde de servis gereçleri yoktu
Deletedmom_59 Pnarferah 2018 de aldim var benim takimimda ama hic memnun kalmadim. Makinada desenleri çizik çizik hep.
Pnarferah BurayErdem sadece paket var ben nişanlıyken almıştım eşim doğuda olduğu için evlendikten sonra da açmadım bi kaç ay önc açtım ama yok fincanlar
mom1626 Pnarferah Bazi modellerinde var, bazi modellerinde yok. Ben 2017′de almistim. Yeni sezon urunuydu ve yoktu 🤷♀️ Olan modelleri de ben begenmemistim.
BurayErdem Pnarferah bazı paketlerde fincan takımı olmuyor muhtemelen sizin aldığınız pakette de yoktur