Uzymom 2 aylık oğlum uyanık olduğu zamanlarda krize girerek ağlıyo sadece ve ne yapsak susmuyo delirmek üzereyim bu durum ne zaman son bulucak 😓
UrasEgeninAnnesi Uzymom doktorunuzla görüşün gaz damlası başlatacaktır. Ayriyeten banyo, masaj, elektrikli süpürge fön Makinesi sesi. Bunlar iyi geliyor
Uzymom Cancansmom doktor kolik dedi gaz damlasıda var kullanıyoruz masajlarda yapıyoruz ama yook yok hiç bişey fayda etmiyo günün her saati ne zaman uyansa biyerine bişey olmuş gibi ağlıyo :(
Uzymom fatma9320- doktor kolik bebek dedi evet ama neler denedim hiç biri fayda etmiyo artık kafayı yeme derecesine geldim asla ağlamadan durduğu an yok :(
Hilall-16 Aliemirinannesi_ benim bebeğim de akşamları emerken ağlıyor ve bir yerine bişey olmuş gibi acı acı ağladığı vakitler oluyor özellikle uykudan kalktığında sünnet olmasıyla bir ilgisi mi var acaba öyle sormuşsunuz
Aliemirinannesi_ Uzymom küçük olduğu için hemen iğleşiyor ben bir buçuk aylıktı yaptırdım bir haftada iyileşti ❤️
Cancansmom Uzymom gribe water var ama o 3.aydan sonra bildiğim kadariyla,doktorunuza bir sorun isterseniz. Emziriyorsaniz,kendi yediklerinize kimyon katin.
fermaninannesi Uzymom fitil iste gaz için bide bitkisel sakinleştirici fitil iste doktordan en iyisi fitil damla falan işe yaramıyor emin olun
fatma9320- Uzymom Allah yardımcın olsun canim benim kızım da kolikti biz beyaz gürültü açıyorduk birde çarşafla sallıyorduk bi dene istersen
Aliemirinannesi_ Hilall-16 Ola bilir canım benim bebeğimde öyleydi birden kupkuru oluyordu çocuk doktoruna götürdün gaz sancısı var dedi ben ısrar edince idrar testi yaptı bişey çıkmadı eve geldik çocuk yine aynı dayanamadım çocuk cerahindan randevu aldım doktor bakınca bu çocukta çatlak var o yüzden bu kadar ağlıyor dedi hemen sünnet ettiridik ❣️
Uzymom fatma9320- dün gece battaniyede salladık işe yaradı o ağlayan çocuk gitti bıdıl bıdıl bakınıyodu taki yere koyana kadar 😅
Uzymom fermaninannesi cuma günü kontrolü var gidince bi soralım bakalım ne dicek bide onu deneriz olmazsa 😊
fatma9320- Uzymom en azından ağlamasına çözüm bulmuşsunuz canim 😊 evet battaniyede sallanmaya alışınca hep o şekilde isteyebilir😁bizim koliğimiz 3 hafta sürmüştü inşallah en kısa zamanda biter 🙏
BusraG tontisbebegim Ben battaniyede salladım uyusun die sonra kolik bitti, ama sallama bitmedi. Alıştı. 7bucuk ay salladım. Yani yaklasık 1 ay önceye kadar. Hamak alıp sallamak daha faydalı
BusraG Uzymom Allah kolaylık versin. O kolikten çok çektim anacım. Ne yapsan fyda etmez.. Sadece banyoda biraz rahatlıyordu. Ne zaman biteceğini zaman belirleryecek ne yazık ki 3.5ay sürdü bizimki