Pasaannesiiii Emzik meme reddi yapar mı, bir haftadır emzik kullanmaya başladık, 2 gündür memede ağlıyor itiyor
Aph2020 Pasaannesiiii emzik yüzünden meme reddi duymamıştım biberon tamam da. Doktorum kesinlikle biberon yasak dedi emzik vermemi destekledi
Fatosemir Pasaannesiiii bırak tabi canım biberon da kullanıyorsan kullanma. Ve memeyi teklif ettiğinde ağlarsa ısrar etme biraz zaman geçsin sonra tekrar teklif et.
minigim4545 Pasaannesiiii evett daha çok alışmadan bırakın derim memeye döndürün bol bol tentene temas yapın çünkü oğlum emzikten sonra beni bıraktı ne yaptıysam emmedi
Pasaannesiiii Fatosemir biberon kullanmıyorum,uykuya geçişi rahat olsun diye emzik kullanmıştım, hemen bırakayım o zaman
minigim4545 Pasaannesiiii inşallah canım ben 2 aylıkken verdim emmesi oturmuştu ama 4 aylıkken bıraktı
Pasaannesiiii Aph2020 bende vermiyordum emzik, biraz sakinleştirsin uykuya geçişi rahat olsun diye alıştırmaya çalıştım
arzubayram_ Pasaannesiiii evet yapar ben doğum yapınca hastanede vermişlerdi beni tutmadı ilk basta emzigi biraktirdim tuttu şimdi emiyor ama emzik tutmuyor
Ssc Pasaannesiiii aynı şeyi bn de merak ediyorum, doktorlar ve hemşireler herkes emzik oneriyor bana oğlum 1 ay 2 günlük ama ben korkuyorum meme reddi Yaşariz die 😔 çevremde kullananlar da böyle bir problemle karsilasmadiklarini söylediler
Pasaannesiiii Ssc bende çoğu insanda karşılaşmadıklarını gördüm ama ben karşılaştım çok pişmanım emzik verdiğim için
Myslkya-16 Pasaannesiiii benim kızım da 2 aylık hiç meme reddi olmadı ama atak döneminde çok huysuzlanmıştı meme istemedi. Atak haftasında olabilir mi
Biscolataerkegim Pasaannesiiii Biberon emzik ne varsa hepsini çöpe at çocuğun belki çok ağlayacak ama iki güne geri memeye dönüş yapacak
minigim4545 Pasaannesiiii evet canım meme karmaşası yaşadığı için beni bıraktı sütümde çoktu sağarak verdim hep çok zordu sonra strestten üzüntüden sütüm gitti verme yol yakından bol bol emzir ben gurbetteyim tekim eşim hep çalışıyo kolaylık olsun diye verdim ama keşke vermeseydim dediğim çok zaman oldu