MinikOsman MotherQueen denediğin sebze meyvelerde bir sorun yaşadın mı hiç ? Ben havuç ve elma yedirdiğimde rahatsızlık vermişti gaz falan artmıştı huzursuzlanmıştı
MotherQueen MinikOsman havuç ve armut ishal yaptı muzda kabız 🙈 onun dışında evde kendim pirinç unu yaptım suyla pişirip içine meyve kattım onuda sindiremedi
MinikOsman MotherQueen ben pirinç unu yerine tam buğday unuyla muhallebi yapıyorum içine de bir çay kaşığı pekmez katıyorum tatlansın diye severek yiyor
edzeslm MinikOsman Malesef pek bi secenek yok bizdede coklu besin alerjisi var 9 aylik olduk sabab kavaltisini sadece 5 tahilli hip kasik mama verebiliyrm alerjik mama suyuyla hazirliyrm
MinikOsman edzeslm hip kaşık mamasının içinde ne var besin olarak ? Kavanoz mama kaşık mama falan bunlarda koruyucu falan vardır diye bu tarz şeyleri de pek vermek istemiyorum ama 😓
MinikOsman MotherQueen pirinç unu yerine aynı oranda tam buğday unu katarak suyla muhallebi yapıyorum bir iki fokurdayınca altını kapatıp tabağa alıyorum biraz soğuyunca bir çay kaşığı pekmez katıp karıştırıyorum 😊 oranını göz kararı ayarlıyorum bir tatlı kaşığı tam buğday ununa yarım çay bardağı su şeklinde deneyebilirsin koyu olursa biraz daha su eklersin. 8. Aydan sonra siyez unu kullanmayı düşünüyorum tatlandırmak için de çok az keçiboynuzu unu bazen de pekmez dönüşümlü olarak ama bunlar 8. Aydan sonra
Eckzy Merhaba kahvaltı biraz sıkıntıli biz 9 aylık olduk zeytin, keçi boynuzu pekmezi , pankek elmalı yada muzlu , zeytin yağı , patates, avakado , kendi yaptığım reçeller var bunlara ekmek batırıp bunları veriyorum