Alptugmomy Mircet gerek olmaz olurmu ya bize doktor mama kullanıyoruz dediğimde bile su teklif edin demişti kaldı ki anne sütü ve formül mama harici bi gıda da nasıl suya ihtiyaç olmasın.. Sen yinede ver canım suyunu 😉 birde gün kurusu ve armut kabızlık için en güzeli bide sebze olarak kabagi dene mutlaka
Mircet Alptugmomy yarın onu deniycez bakalım üçüncü gün yarım çay bardağı kadar verebilirsin demişti doktorum versem daha onuda yer obur çıktı bu kız acaba çok mu yiyor onuda düşünmedim değil
Feyzosunannesi Canim kuru kayisiyi azcik suda hasla armut rendele yogurtla birlestir ver, benim kizim ne zaman zorlansa bunu yapiyorum ayni gun kakasini yapiyo rahatlatiyo kayisi
Agustosbocegi Mircet 😔😢 bizde aynı dertteyiz ya 2 gündür tadımıda kestim armutu meyve emziğine koyup suyunu emdirdim ama etki etmiyo demekki sen nasıl yaptın armutu bide bizimki yapmayalı 4 gün oldu her gün ıkınıyo küçük bi lekeli kakası oluyo ama geresi yok 😢 yarın doktora gitcem artık
Mircet Agustosbocegi armudu cam rendede rendeledim suyunu süzgeçle süzdüm yarım çay bardağı armut suyu verdim kalan posayıda yedirdim yarım havuç haşladım blendırdan geçirdim bi tatlı kaşığı zeytin yağ koydum bugün bunları yedi zeytin yağıyla makatına masaj yaptım karnına masaj yaptım banyo yaptırdıktan sonra
Zeynep15 Mircet inşallah cnm oluyor bebişlerde işte kivi napabilirki ben çok duydum kabızlık için verenleri banada Bi arkadaş tavsiye etmişti senbilirsin genede geçmiş olsun
ikizerkekannesi Mircet öyle valla hele şu kaka durumu yok yaptımı az mı yaptı sertmi yaptı bezi inceliyoruz resmen 😅
Mircet ikizerkekannesi evet eşim kokuyor diye kaçmadığı delik kalmıyor😂 ben beze en bi dakika bakıyorum kan var mı alerji yaptımı diye 😂
Senakoray Mircet 1 haftadır benimkide öyle deli oldum gecemiz gündüzümüz yok dun gece 12 de eczane aradık bulduk fitil aldık son çare olarak 😕
Sunabay Benim kızımda bugün öyleydi yarım tatlli kaşığı zeytinyağı icirdim.birde kayısı haşlayıp suyunu icirdim hemen fark etti duzeldi
Minikannesiii Mircet armut suyunu nasılverdiniz ? Yani suda haşlayıp mı yoksa direk meyve sıkacagında sıkıp mı
AlpAnnesi94 Mircet biz yaşamadık ama biraz ara verseniz ek goda vermeye düzelir belki. Ya da probiyotik kullansanız bağırsakları düzenler
Mircet AlpAnnesi94 zeytin yağı miktarını arttırdım patates muz vermeyi bıraktım havuç ve armut veriyorum düzeldi sanki