Mircet Neredeyse bir haftayı geçti ek gıdaya geçeli bebeğim, anne sütü alırken de 4 5 günde bir kaka yapıyordu.Patates, havuç, armut tadımı yaptık.Zeytin yağı da ekledim ama bugün kabız olmuş sizce bi kaç gün ara mı vermeliyim ? Armut suyu mu vereyim ?
Nesizade Mircet armut kayısı haşlayıp püre yapıp içine çok az zeytinyağı verebilirsiniz.poposuna ve karnına zeytinyağ masaj yapabilirsiniz biz çok çektik kabızlıktan zor oluyor
Nesizade Mircet zeytinyağ koyun Özakman içine verirken çok zor ya benim oğlum ıkınmaktan poposunda çatlak oluşmuş:(
06082020 Su verin bol su içsin evler kaloriferli olduğu için çok susuyorlar bide hem bağırsakları çalışır
Mircet 06082020 doktorun verdiği ek gıda kağıdında tadımlarda su vermeye gerek yok falan yazıyordu ama vereyim ben en iyisi
Zeynep15 Mircet benim bebeğimde kabız neredeyse 1 ay oldu yapana kadar Bi görsen doktor fitil verdi fitilide sürekli kullanmak istemedim kayısı püresi kivi püresi ikisini karıştır ver devamlı iyi olur inşallah ben herşeyi denedim canım birşey veremiyorum sadece çorba yoğurt birde yulaf ezmesi aldım elma rendeleyip yada kivi armut hangisi olursa katıp veriyorum iki gündür biraz daha iyi rahat yapıyor
Mircet Zeynep15 kivi vermeye çekindim ya evde bir sürü var acaba alerjisi olur mu verilir mi hiç bir yerde denkte gelmedim deneyim bakayım valla öyle görünce benim canımdan can gitti çok sağol canım inşallah en kısa zamanda geçer düzene girer herşey
Zeynep15 Mircet inşallah cnm oluyor bebişlerde işte kivi napabilirki ben çok duydum kabızlık için verenleri banada Bi arkadaş tavsiye etmişti senbilirsin genede geçmiş olsun
ikizerkekannesi Mircet armut ve gün kurusu kayısı verebilirsiniz kayısı haşlayıp suyu ile içirmek etkili oluyor
Mircet ikizerkekannesi yarım çay bardağı armut suyu verdim öğlen şimdi yaptı rahatlıkla çok teşekkür ederim
Alptugmomy Mircet gerek olmaz olurmu ya bize doktor mama kullanıyoruz dediğimde bile su teklif edin demişti kaldı ki anne sütü ve formül mama harici bi gıda da nasıl suya ihtiyaç olmasın.. Sen yinede ver canım suyunu 😉 birde gün kurusu ve armut kabızlık için en güzeli bide sebze olarak kabagi dene mutlaka
Minikannesiii Mircet armut suyunu nasılverdiniz ? Yani suda haşlayıp mı yoksa direk meyve sıkacagında sıkıp mı
Mircet ikizerkekannesi evlat resmen canının en çok yandığı yermiş ufacık bişeyde yüreğim ağzıma geliyor
Mine0ela Mircet bebek 10 güne kadar kaka yapmaya bilir korkmayın.. Daha da yapmıyorsa çay kaşığı ile 4 defa zeytin yağı icirebilirsiniz.. 1 gün içinde.. Sağlıklı günler..
ikizerkekannesi Mircet öyle valla hele şu kaka durumu yok yaptımı az mı yaptı sertmi yaptı bezi inceliyoruz resmen 😅