tubaozlu HappyKids bebeğim 5 aylık alt ön dişi beyazladı cok agrı yapıyor sureklı kulaklaeını cekiyor kanatıyor gece sürekli emmeye kalkıyor 🥺😣
Edahuma HappyKids 10 ay 8 günlükken çıkardık okadar bekledim ki çıksada bir sevsem diye birden 6 tane patlarmış ısırıyor zilli
Selenn35 HappyKids Oğlum 30 aylık ikinci azılar çıkıyor çok zor oluyormuş sonradan farkettik bir anda huyu suyu değişti
snyck HappyKids gecten gece çıkarıyor 2 yaş olacak 5 dis daha eksik aktionen zorları kaldi büyük azılar
Busra7125 PrensesimDuru ucu çıktıktan sonra bebejler rahatlıyor zaten uzamasini tam hatırlamıyorum ama 1 2 hafta içinde dışardan belli olacak seviyeye gelmisti oglumda
Hazalce HappyKids 3 ay 20 günlüktü ilk dişte çok huzursuz ve uyku problemi yaptı şimdi 10 aylık 8 diş var ağzında 😕erken çıkan diş erken dökülürmüş diyorlar üzücü ama yapacak birşey yok 🤔
glsmozkn MelinayAsel doğal aşlardan takın boynuna ne salya kalır ne ağlama ☺️ Diş çıkarırken çocuklar çok salya salgılıyorlar 😀 deneyin derim 🥰
Makbussmete Dilara9 diş çıkarırken terleme yaşadınız mı oğlum geceleri özellikle çok terliyor atletle bile yatırsam kendini sıktığından diye düşünüyorum dişten olur mu
Aybarssna 9 ay 16 günlük oğlum dünden beri 38.5 üzeri ateş var ara ara düşüyor sonra tekrar başlıyor. Huysuzluk istahsızlıkta var. 38 i geçmeyen ateş demiş de bizim geçiyor😒
Nilsu20 tubist benim kızım da 14 aylık hala yok. Endişelencek bir durum değildir inşallah bu. YAlnız değilmişim 😁
tubist Nilsu20 ayyyy sevindim yani sevinmem gerekiyor şu an. herkes uzaylidan bahsediyomus gibi disleri nerde bunun falan diyo. pazartesi genel kontrole gidicez doktora tekrar sorucam. unutmazsam yazarim buraya da🤗
AylinAlaz HappyKids 4.ay 5günlük çıkardı oğlum ilk dişini. Şu an 4.ay 17günlük aşada 2 tane incişkosu var çok tatlı 🥺🥺🥺
AylinAlaz EfuLiM5 bizimkide 4.ayında cıkardı 2 tane su an dişi var. Bence erken dökülmez dişleri kafanıza takmayın yanlız değilmişim.😀