kutgun tubist benim bebeklerimin diş etlerinde nokta kadar beyazlık var o mu inci oluyor ve beyazlık olunca dişimi çıkıyor demektir?
tubist kutgun valla coktandir beyaz benim oglanin. her yeri bembeyaz kemik gibi. ama ilk defa alt dis diplerinde iki tane gordum. alttan geliyo daha cikmadi uste patlamadi
Minikoazra kutgun benim kizimda da var o nokta gibi beyazliktan bende merak ediyorum disle ilgisi var mi diye 😊
imranshn EfuLiM5 ayy bizde ateş oldu yaa. Bugün öğleden sonra. 37.4 ken calpol verdik 38.1 i gördük düştü. Birkaç saat sonra tekrar arttı biraz 37.9 larda gezdi. Şimdi uyudu tekrar calpol vermiştik düştü tekrar. Bugün sabahlar olmaz bize. Tekrar ateşi çıkar diye korkuyorum
EfuLiM5 imranshn dr un tarifi ile calpol kullanın. Çok fazla ilaç vermek iyi değil. Umarım kolay atlatırsınız. Allah yardım etsin inşallah
Makbussmete Dilara9 diş çıkarırken terleme yaşadınız mı oğlum geceleri özellikle çok terliyor atletle bile yatırsam kendini sıktığından diye düşünüyorum dişten olur mu
Enesaffan MelinayAsel aynen değiştiriyorum bi bakıyorum yine ıslanmış kıyafet ağız bezi yetmiyor bizde 4 bucuk aylığız 3. Aydan beri oyle
Balteknem HappyKids simdi arastirma yapiyordum kizimin ust on keser disinin arkadasinda damağında dis cikti patlamis azicik neler yapilmasi gerek diye ama bir post dahi bulamadim boyle bir post acsaniz iyi olur 6aylikken basladi suanda 10 disi var yasina giricek ama bu damakta cikan dis beni korkutuyor😐
1Nisa1merve Balteknem benm de çıkmıştı.cenemde tam tarif edemiyorum da doktr cikacak yer kalmams burdan ptlams süt dişin demisti cok oldu tabi cektrmistim.
Bebek2020_ momsaylin yeğenim bir yaşından sonra çıkarmaya başladı. İki yaşına girecek yaşıtlarıma göre dişleri eksik
Bihter34 HappyKids 6.ayında alt dişlerinin 2sini 1 hafta ara ile çıkardı. 7.ayında üst ön dişler çıktı. 8.ayında üst yan dişler çıktı. Ve hala 8 aylık alt yan dişlerin bitanesi çıktı. Diğeri de 9 ayına 1 hafta var ozamana kadar oda çıkar. 10 12 ayda çıkan dişleri bizimki halletti. 8.dişimizi bekliyoruz. 🤗😒
Glsmblm3 Yagmurunbebegi asla durmuyor sürekli mutsuz el ağızdan çıkmıyor hep ağlıyor uyumuyor kısaca ateşi çıkıyor tabi bu her bebek için ayrı
PrensesimDuru Benim kızım da diş çıkarıyor birazcık çıkmış,kaşıkla birşeyler yediğinde tık tık ses geliyor. Uykumuz sıfır zaten, huysuz mızmız. Azıcık çıkan bu diş ne açsam tam çıkar ya ??
VolkanEmrem HappyKids oglum suan 5 ay 5 gunluk surkli islatiyo uzerini nebuluyosa surekli agzina goturuyo ellerini ama bugun anlamadığım bir şekilde uykudan erken uyanma ağlayarak uyanma sızlanma öyle sanki bir yere ağrıyormuş gibi acaba diş belirtisimi bilmiyorum🙄 hayırlı atlatır Umarım tüm bebişler🤲
Medine01 HappyKids 11 aylik ama hala tek bir iz bile yok cikmiyor dişi neden bilmiyorum bekliyoruz daha doktora goturmeli miyim qcaba
iki_prenses_annesi201 HappyKids bizde 7 ay 14 günlüğüz 😊 altn hafif gözükn iki diş var ama ne gelen var ne giden… Uykuları düzenliydi malsf bazn bozlmya başldı.. Sürkli eli ağznda.. Bzn aşırı huyszlk yapıo uyumk istdgnde.. Hayrlısı çıkaydı da kızmda rht edeydi 💕
Zeynooelif Kızım 6 aylıkken alt iki dişini bir gecede patlattı 6 ay aşını olmuştu üstelik.ates 38.5 i gordu.calpolle 37.5 kadar düşürdük sabaha kadar 37 ye düştü bı anda ishal ve ateş oldu.iki dış birlikte geldi hem aşı olmuştu zor geçmişti
mugem2688 HappyKids 3.5 aylıktı farkında olmadan diş çıkarttığını öğrendik altta 2 dişimiz var.Ama üst dişler huzursuzluk yapmaya başladı 5 aylık su an
Halee_bilgee48 mugem2688 benim oğlum şu anda 2 ay 5 günlük. Elleri ağızında uyurken birden uyanıyor ve sürekli ağzı akıyor diş yatakları çıkmış şuanda alttaki acaba diş mi cıkartıcak diye düşünüyoruz