Prensannesi0112 Selam arkadaşlar✋🏻 Özele giden arkadaşlar bebeğin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz . Oğlumda devlete gidiyodum 14 haftada söylemişlerdi. Özelde erken söylüyolar diye bi duyum aldım doğru mu acaba🤔
Snfk Prensannesi0112 bebeğin cinsiyeti ne zaman oluşmaya başladıysa söylenir. Yok sol tarafta duruyor erkek olacak sağ tarafta duruyor kız olacak kemik yapısı kıza benziyor falan yok öyle şeyler. En geç 16. Haftada gözükür cinsiyeti. En erken 14 haftada öğrenilir. Tabii bebeğiniz saklamıyorsa kendisini.
Annee27 Prensannesi0112 iki oglumuda 12 hafta icinde ogrenmistim birazda bebege bagli bir durum bence erkek bebek erken gosteriyor bi okadarda durus pozisyonlarida onemli ben 14 devlete gitmistim orasida ben sormadan erkek demisti 😊
Prensannesi0112 EmineYilmaz teşekkür ederim umarım bende böyle erken öğrenirim çok merak ediyorum çünkü 🤣
Prensannesi0112 Snfk biliyorum bu şekilde hurafelere inanmam zaten. Sadece özele gidip 12 haftada öğrendim falan diyen arkadaşlarım vardı. O yüzden merak ettim genel olarak öyle mi diye. Teşekkür ederim ☺️
Prensannesi0112 Annee27 benimde ilk hamileliğimde 14 haftada cinsiyeti belli oldu hemen erkek demişlerdi ☺️
Prensannesi0112 Melisada şimdi 11 haftalığız haftaya randevum var gidicem 12 haftalık oluyo umarım görünür 🙏☺️
bikerem Prensannesi0112 ozelde 16 da soylefi daha oncesinde tahmin bile yapmadi bakmafi cinsiyetine 16 da bakarim dedi
Snfk Prensannesi0112 özele gittim hep ama bence özelle bi ilgisi yoktur. Cinsiyet görüldüğü an söylenir. Zaten bende 16. Haftada öğrenmiştim. 12. Haftada gözükmemişti.
Prensannesi0112 EgeveAlyaninannesi yaaa allah bağışlasın. İnşallah bende haftaya öğrenebilirim çok merak ediyorum ☺️🙈
Prensannesi0112 kitapkurdubebeninanasi devlet genelde 14 haftayı kesin bekliyo 16 haftada da netleştiriyolar