Merveges PortakalliKahve ama insan endişe ediyor beli falan ağrır diye 4 buçuk aylık olsun bari diye bekliyorum 😊
PortakalliKahve Tubacati evet alacağım tabiki. Kontrolümüze kadar oturtabilir miyim diye fikir almak istedim. Dediğiniz gibi her bebeğin gelişimi farklı. Teşekkür ederim 🌸
PortakalliKahve Busranehirmila evet kendisi çabalıyor ben engel olmaya çalışıyorum 🤭 aslında yaptığım yanlış belki ama bilemiyorum işte. Doktora da soramadım henüz. Teşekkürler 🌺
PortakalliKahve Merveges evet kilit nokta o ama biz ne yaparsak yapalım birinde engel olsak diğerinde yapıyorlar yapacaklarını 😅
Merveges PortakalliKahve aynen öyle tam ben duzeltiryorum oğlum bu sefer yine oturuveriyor birde bağırıyor sıpa kıyamıyorum bir şey olacak diye ama anlamıyor haliydi 😂
Cerennh PortakalliKahve ay aynı beni anlatmışsın 3 ay 17 günlük ve kesinlikle yatmıyor,hep kucakta oturcak,gövdesini başıyla ve ayaklarıyla kaldırmaya çalışıyor valla bende kucakta az az oturtuyorum😊😊
Dtbrc PortakalliKahve benim bebeğim de 3 aylık ve oturmaya çalışıyor ve çok sinirleniyor yapamayınca..ellerinden tutup çekilerek refleks bakarlar ya hani ozaman oldu o günden beridir oturmaya çalışıyor,kucağımıza alıp gezdirip geçiştirmeye çalışıypruz olmuyor huysuzlanıyo hep çook zararlı napıcam nasıl unutturcam bilmiyorum🤷♀️😭
PortakalliKahve Dtbrc 3 ay biraz daha erken canım bilemiyorum her bebek farklı işte. Ana kucağına yatırıp başını kaldırıyorum mesela ben arkasını koltuğa yaslayarak. Daha dik konumda oluyor yani öyle de idare edebilirsin
Cerennh Dtbrc Valla bende şaşırdım,bi doktora sorcam ,genelde istekli bebek kendini belli eder diyolar dopru sanırım, onlar belirliyor napacaklarını ama ne bilim belinde sıkıntı olur mu diyorum bi yandan da😊