PortakalliKahve Merhaba anneler. Bebeğim 4 aylık ve oturmak istiyor. Başını kaldırmaya çalışıyor sürekli. Asla yatmak istemiyor. Kucağımda destekli oturtuyorum 5-10 dakika ama bunu sürekli istiyor gün içinde. Daha fazla oturtsam sorun olur mu ?
Ikrazumra19 PortakalliKahve surekli degil ama 5-10 oturtabilirsiniz cunku 4.ayda oturtmaya baslaniyor destekli
Mlke301020 PortakalliKahve benim oğlumda 3 buçuk aylıktan beri aynı düz tuttuğumda kucağımda durmuyor oturtuyorum duruyor.4 aylık oldu bugün çok seviyor oturmayı bende arada oturtuyorum. Bide birisi hoppala kullanılıyor dedi 4 ayda dr sorup belki alırım
Littleon PortakalliKahve ben elimle destekleyip oturtuyordum 5 10 dk gün içinde 3 4 defa birşey olmaz
PortakalliKahve Mlke301020 teşekkür ederim bende sorayım. Aynı şekilde durmuyor kucağımda. Başını yükseltip yatırsam daha fazla kalkmaya çalışıyor. Tamamen kaldırsam eğilip oturur pozisyona geliyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kucakta gezdiremiyorum da haliyle. Daha fazla destekli oturtsam sorun olurmu merak ediyorum
Navle PortakalliKahve zeka kartları alın oyalansın oyun halısında , ben ancak öyle durdurabiliyorum ve müzik açıyorum evde ses oluyor
Aybuusss Benim oğlumda 4 aylık aynı sekildeyiz bizde doktor gelişimine bakarak günlük 15 dk mama sandalyesine oturtmami söyledi ama bende tereddutteyim
hamzabebek PortakalliKahve bebe yatmaz alabilirsin gün içinde 10-15 dakika az daha büyüyünce yavaş yavaş süre arttirarak
hamzabebek PortakalliKahve bizde hep bişey olur mu ay çok mu oturdu diyoduk ama destekli oturma zamanları.kucaginda olduktan sonra bence dediğin süreleri bile aşabilir
PortakalliKahve hamzabebek teşekkür ederim öyle yapacağım. Dediğiniz şeye de bakayım. Çok meraklı olmaya başladı durduramıyorum 😊
hamzabebek PortakalliKahve ikinci elden bakabilirsin ben 60 TL’ye aldım kılıfı yıkanabilir tertemiz üründü
hamzabebek PortakalliKahve ayrıca profilde bebeğinize giydirdiginiz takımın aynısı oğlumda var bende kullandım çok yakışmış bebeğinize masallah
Prenses_annesi22 PortakalliKahve aynı bızım kız bızde napcaz bılmıyom 8ınde doktora gdcm sorarm ozmn snada hbr verırm cnm olmdı musaıt olursak ugrarm sqnada 🤗
PortakalliKahve curly_mom evet öyle yapıyorum genellikle ama başını daha fazla kaldırmaya çalışıyor yapamayınca sinirleniyor bu sefer 😅
ilosasel2010 PortakalliKahve bizde 4 aylık aşıya gittiğimizde ebeye sordum günlük 10 dk şeklinde destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi