sirdaass Heeeeeyyyyy 🙋🏻♀️ Bir kaç sefer uykuyla alakalı açmıştım post elimden geldiğince bütün bilgi birikimlerimi aktardığım bir çok anne oldu 🌸 Ne yaptınız, işe yaradı mı ? Nasıl ilerliyor ? Hem biraz sohbet ederiz 😌
bitanem123 sirdaass diğer postunu gördümmü bilmiyorum canım Ama benim bebe 7 aylık kesinlikle uyku ne bilmiyor alçılı olmasına bağlıyorum ama çok zorluyor beni her türlü uyutmaya çalışıyorum olmuyor
Melisada sirdaass Merhaba bahsettiğiniz posta baktım kızım 18 aylık gece uykusuna 8 buçuk gibi en geç geçiyor ama sürekli uyanıyor ve uykuya dönmüyor oyun oynamak istiyor ayakta saklamaktan kaynaklı mi sık uyanır acaba?
Hilalse sirdaass ya banada yardım edermisin belki bahsettiğin posta etiketlersin 5 buçukta başlamazsa güne 6 buçukta başlıyor 2-2:30 saat uyanıklık süresi var ama bazen uyumadımı uyumuyor nadirde olsa 4-5 saat uyumadığı oluyor akşamda 20:20 de uyuyor 2-3 haftadır kurulu saat gibi
wangel Derin uyumak mı o da ne??🥺 bebeğim bes aylık oldu gece saat başı kalkıyor. Düzene oturtmak istiyorum nerden baslamam gerek fikir verirsen memnun olurum cok yorucu
wangel sirdaass 3-4 uyku yapıyor güne erken başlatmaya çalısıyorum 8-9 gibi bizim problemimi gece cok sık kalkması uykular 1 saati geçmiyor destek bekliyor 2 haftadır bu sekılde önceden 2-3 saat uyurdu en azından
bitanem123 sirdaass uyumuyor ki başlayalım ne zaman uyudugu uyandıgı belli değil canım uykuları cok kısa mesela bugun 2bucukda gece yattı 3 bucukda kalkdı sabah 9 da yattı bıdeha 11de kalktı ama 3 kez uyandı şimdi kim bilir ne zaman uyur
Melisada sirdaass sabah 9 buçuk uyanıyor gündüz tek uyku yapıyor 13.00 gibi uyuyor 14.00 14.30 civarı uyanıyor
sirdaass wangel 9 güne başlamak için biraz geç gibi isterseni her gün 15 dakika erken kaldırarak 7.30-8 gibi kalkmasını sağlayın. Birden erken uyandırırsanız olan düzeni de alt üst olur. Gündüz uykularını kısa veya uzun yapıyorsa oda cok etki eder gece uykularının bölük pörçük olmasını. Ayına göre uyku ve uyanıklık sürelerine dikkat ederseniz farkı görürsünüz
Bvzz sirdaass yaa benim de bebeğim 5 aylık saat başı kalkıyor aşırı yorgunum. 7 de güne başlıyoruz ortalama 50 dk dan 3 nadiren 4 uyku yapıyor. Uykuya desteksiz bile dalsa çok sık kalkıyo nasıl düzelteceğim bunu
Kahvedelisi sirdaass ben uygulamaya calıstım sizin tavsiyenizi gece uyku süreleri biraz arttı ama gündüz uykuları kısaldı şimdide de 🙈😂 bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde bilmiyorum 😂 gündüz yarım saat uyuyor odadan cıkarmadan iletişim kurmadan uykuya geri döndürmeye çalışıyorum yok bir saat ugrasıyorum dönmüyor kalkıyoruz. 25. Dk uyandırma yöntemini deniyorum komple uyanıyor 🙈
Kahvedelisi sirdaass yok zaten güne erken başlıyordu 7-7:30 gibi o konuda cok ayarlama yapmadım gece uykularına geçişte yatagına alıstırdım sadece belki de atak haftası görünüyor ondandır tam emin olamıyorum hic bir zaman 😂
Zelisblt sirdaass kuzu kızım 1 yaşında gece emme sini nasl bırakabilirim bi fikrin. Arsa yardımcı olur musun 😘🌼
sirdaass Zelisblt ayy bu konuyla alakalı çok bi bilgim yok desem yanlış yönlendirmiyim 🥺 ama kitap önerebilirim herşey yazıyo içinde 👌🏻 Elif Dere - Uyku kıymetlimisss