kutsalmavi Hanımlar A101den mama sandalyesi almıştık fiyat olarak çok abartıya kaçmayalım dedim ama şansımıza mıdır nedir mama sandalyrsi çok dengesiz. Kızım hiç rahat değil içinde. Eşimde dediki şu girip baktığın uygulamada diğer annelere sor bakalım ne kullanmışlar tecrubeliler cevap versin diye. Siz ne kullandınız ne önerirsiniz acaba
bundlebeach kutsalmavi markasi neydi acaba ? Ben bimden aldim eger pilsansa markasi rahat ediyor suan bebegim bi skntıda yasamadim
ZeySu kutsalmavi Bende alacaktım kalmamış a101 de. Çok pahalı birşey alamam, bende burda bekliyim bakalım bir cvp veren çıkan 🤗
MelissaYurtsever kutsalmavi prego mio mama sandalyesi memnunum sağlam güvenilir 2 tablalı kademeli falan ama büyük bir yere götürürken zor keske bende bim a-101 onlarda olanlardan alsaymışım çok pratik hafifler rahatlar
BirVeraAnnesi35 kutsalmavi bende kujju marka var civilden almıştım ama kendi annemler pilsanın kini aldılar kendi evlerine kızım için eğer pilsansa biz çok memnunuz sizinkinde şansınıza öyle çıktı demekki
kutsalmavi BirVeraAnnesi35 yok canım mgs diye bir marka. Krndi evinizfe kullandığınızdan memnun mısunuz peki
_Ozgum6658_ Ben Trendyol da hem sandalye hem masa olabilen 6 yaşına kadar kullanılan bebek mama sandalyesi almayı düşünüyorum fiyat olarak 150 TL daha sipariş vermedim ama, ben de sorduğum da bana daha çok Ikea mama sandalyesi al diye tavsiye de bulunmuşlardı
BirVeraAnnesi35 kutsalmavi evet çok memnunum kızım 15 aylık şuan ve 6 aylıktan beri kullanıyorum hiç pahalı şeylere gerek yok ben 90 tl ye falan almıştım çokta kullanışlı
Bihterycca kutsalmavi şişirilen bir desteği var. Oturak kısmı için de biz kendimiz ince bir minder yaptık isterseniz siz de o şekilde kullanabilirsiniz
edsn1 kutsalmavi ben de A101 den aldım şokta satılan da aynı gayet güzel aslında ben beğendim ama koyduğunuz yer falan mı eğimli ya da kurarken mi oldu acaba
Ballokumum1 Ben bim den aldım cuma günü 70 tl pilsan markası henüz kullanmadım ama uygun görmüşken almak istedim genel olarak da söyleyen oldu beğendiğini inşaAllah memnun kalırız
Mom626363 Ben bimden pilsaninkini aldim gayette hosuma gidiyo hem hafif istedogin odaya al gotur fln . Kurulumundamı hata yaptiniz acaba mama sandalyesinin ayaklarinda sabitleciyi var onlari taktinizmi
Yagmrada kutsalmavi Joie Mimzy Lx Ayaklı Mama Sandalyesini kullanıyorum e bebekten aldım. çokta memnunum. Tavsiye ederim. 🥰