Pixel Ftmsrsln bebek irmiği eklemiştim ilk balkabağına. Biraz da annesütü az zeytinyağıyla yaptım. Ama bugün brokoliye geçti mesela sade yaptım. Doktor liste yazıp verdi ama ben instagramda falan çok güzel bebek ek gıda tarifleri varya onları da denemek istiyorum. Gerçi hemen hemen hepsi aynı 6 aylık bebeklerin ek gıdası. inşallah bebişlerimiz sıkıntısız yer herşeyi. Bugün verdim brokoliyi ağzına bir kaşık çocuk babasından yardım istedi resmen 😂😂
Pixel Ftmsrsln çok yararlı ya inşallah çok sever seninki 🥰 benim brokolide yarın 2. Gün mücadeleye devam 😂
BurayErdem Ftmsrsln yürüteçte yürüyor, destekli oturuyor önün de oyuncak ile oynuyor. 1 hafta oldu ek gıdaya başladık havuç, patates, elma, muz portakal bunları çok seviyor😊
Pixel Ftmsrsln şimdilik tadımlarında çıkmadı hiç alerji. Bakalım bu tadımlar kiloyu etkileyecek mi bende onu çok merak ediyorum.
Pixel Ftmsrsln yok normal demişti doktoru 6. Ay kontrolünde. Sadece emziriyordum şimdi ek gıdayı eklenince nasıl etkiler onu merak ediyorum. Martın ilk haftası kontrolü var.
Mehtee Japonprenses sorma bacim 42.haftadaydim bide mecbur dogurttuk bebeyi, 😂😂 yaa bizim yumurta alerjimiz vardi allahtan atlattik ben yurt dışındayım bide erken basladik ek gidaya. MasAllah kuzuma aoyy cok dillendirmee uykusunu nazar deger vallahi benim oglan kolikti bide ama gece uykusu hep duzenliydi kaynanam her gelene soledi 4.ayda aşı vuruldu sonra uyku gerilemesi yaşadık daha yeni oturuyor geceleri 20 kere kalktigim oluyordu simdilerde bide diş sancıları var galiba bi patlasalardi rahatlasaydik🤤
Japonprenses Mehtee Aman valla kuzu gelmek istememiş yormus anasını istanbulda oturuyorum bende bizim de alerjimiz olduğu için erken başlayacaktı doktor ama ben istemedim yeni başladık bizde 20 gün oldu ama hicbisey yemiyo etmio npacam bilmiyom.Ayy yok herkese demiyorum zaten yakin cevremde sorana uyumuyo diyoruk ahh o kaynanalar😁 yurt dışında nerede oturuyorsunuz