turansmom iki_tospik_annesiii Geç geldi ama güzel geldi yani.🙂 Rabbim yoklugunu göstermesin insallah❤
iki_tospik_annesiii turansmom evet cnm ☺️☺️ Amin amin inşallah 🤲❤️ Rabbim tüm evlatlarımızı korusun inşallah 🤲🤲
HazelK turansmom Mira Asel eşim mirayi istemişti bir yerden duymuştuk Asel ben doğum yaptığımda karar vermiştik🙈 Asel ismime benzediği için koydum 🌸
YusufunAnnesiiiii Biz Yusuf koyduk Hz. Yusuf gibi temiz bir kalbi, güzel ve nurlu bir yüzü olsun merhametli ve akıllı olsun diye umarım öyle bir evlat olur 🤲❤️
Asabi_Bebe turansmom oğlumun adı İsmail kayınbabamın adı. Eşim koymak istedi bende tek oğlusun senden başka koyacak kimse yok zaten koy tabi dedim.var mı böyle hayırlı gelin 😃😃
Pamuk_seker turansmom benimkide koymaz zaten damarima basmak icin söyledi kaynanam gerçekten cok tatli ve iyi kibar biri kaynanam da karismaz ama isimi cok guzel bebeğinizin ben cok begendim mutlu günleri olsun insallah😇
turansmom Pamuk_seker Ya benimkide öyle. Laf soktuğumda bile koymazsan koyma sanamı kaldım dedi dalgaya vurdu. Teşekkür ederiz sizinkide öyle, sağlık olsun gerisi boş❤
Masalgunes Masal güneş 🧡 masal yıllardır hayalimdi bir gün bir kızım olsun ve adı masal olsun dedim hep güneşi de rüyamda gördüm cinsiyetini öğreneceğim gün kız olursa masal güneş olacak diye niyetlenmiştim 🥰
Melusina turansmom kizimin adi Ayla 🥰 Eşim Ayla filmini izleyince bu küçük kiz sana cok benziyo kızımız olursa Ayla olsun mu ismi dedi olsun dedim ve oldu cok sukur ama gozleri ayni babasi hic çekik degil ben çekik gözlüyüm 🤭
BirVeraAnnesi35 turansmom 15 aylık minnoş bir kızım var 🥰ismi Vera 💕 aslında çok bir hikayesi yok Nazım Hikmetin rus eşini bilen bilir Vera Tulyakova ondan duymuştuk eşimle Vera aslında güzel isim dedim eşim o an kızımız olursa Vera olsun dedi şükür ki oldu öyle koyduk ismini 💛💛
[silindi] turansmom Kızım Hüma Nur ismini ben verdim kimseyi de karıştırmadım kendi ailem ve eşimin ailesi farklı isimler söyledi hiç birini kabul etmedim. İyi ki kabul etmemişim kızımın adını söylerken mutlu oluyorum. İsminin anlamı da Saadet mutluluk devlet kuşu. 🥰🌸❤️
MelissaYurtsever Çınar Eymen 🍁 Çınar: Dayanıklı güçlü, uzun yıllar yaşayan güçlü heybetli ağaç. Eymen: Uğurlu şanslı talihli kişi, sağ taraftakiler demek. İkisinide çok beğendiğim için koydum😍 8 ay 20 günlüğüz❤️
Sumeyraaaaaaa Oglumun adı kuzey ogrencilerimden hep kuzeylerin cool yakısıklı sevimli ve akıllı oldugunu gordum buyuzden kuzey koydum birde babasının adıyla uyumlu olsun diye 🥰
Mernana turansmom Kızımın ismi Mira. Eşim yeni bir iş kurdu tekne aldı ve tekneye yavrumuzun ismini vermeye karar verdik. Bir gün aradı isim yazılcak yarım saat içinde karar ver dedi. Onca düşündüğümüz isim arasından mirayı seçtim eşimde çok beğendi ve tekneye Mira yazılmasıylada kızımın ismi belli oldu 😁
151029 turansmom benim fasulyemin adı da kağan alp ❣️ Soyadımız Arslan diye ona yakışır bir isim olsun dedi babamız alp her türlü olucakdı yani :) yanına ne yakışır derken dayımızda kağan olsun dedi alp : yiğit kağan : hükümdar demek diye babamız çok beğendi ve kağan alp oldu 😍😍
BirMucizeninAnnesi turansmom Meva Ayşe..❤️🥰 Meva Eşimle 7 sene önce sevgiliyken belirlediğimiz ismi.. Ayşe de geçtiğimiz yaz anneannem vefat ettiği için annem rica etti öyle koyduk..❤️❤️🥰