MelekAnnesii Kizlar 1.5 yaşındaki eltimin oglu icin biseyler almayı düşünüyoruz ama ne alınabilir? Fikirlerinize ihtiyacım var 1000 lira limit ona göre fikir verebilirseniz sevinirim..
Astalavistababy MelekAnnesii Eğer yoksa akülü araba 🚗 oğluma getirseler sevinirdim ya da bisiklet 🚴♀️
Nilguny MelekAnnesii akülü araba, evleri uygunsa trambolin+ kitap veya masası yoksa masa kitaplık ve kitap alabilirsiniz 🤌
1ege1anne MelekAnnesii bence direk parayi verdin kendileri alsınlar belki çocuğun birseye ihtiyacı yoktur ama evin ihtiyaçları vardır yada borçları falan oraya verirler🙏🏻
89Kbr MelekAnnesii annesine danışsan? Ne tarz şeyleri sever ki bi bebe? Yani ya da annesi nelere izin veriyor? Neye değer veriyor? biçtiğin meblağ iyi bi rakam. Her şey yapılabilir;ölçüsünde…
Woody MelekAnnesii Kızımın favorisi bu https://www.hepsiburada.com/rollplay-zw455ep-mini-cooper-push-car-ilk-adim-araba---kirmizi-p-HBV00000B9LBT?magaza=u%c4%9furb%c3%b6ce%c4%9ficocuk Onun dışında böyle ebeveyn kontrolu bisikletler var Sallanan at olabilir seviyorsa sesli falan
MelekAnnesii 89Kbr eltime de sürpriz olsun istiyorum açıkçası sorarsam mutlaka anlayacaktır istemeyecektir bize yuk olmasın diye düşünecektir.. ihtiyacı olan bisy yok o yüzden karar veremedik güzel bir hediye olsun istiyoruz
Ozgecan06 MelekAnnesii çevremde hiç görmedim benim eltım yok annemin var oda ne beni sever nede annemi annemler onların 2 oğluna her bayram kılık kıyafet alırdı bana hic birsey almazlardı durumları olduğu halde evlendim evimi görmeye geldiler bir patik bile vermedi deli gibi patik Ören bir insan
Hercai88 MelekAnnesii ne güzel elticilik bu böyle maşallah ❤️ akülü arabalardan alabilirsiniz odasında bir köşede süs olarakda durur yazında dışarıda bol bol sürer 😊
baybmom Mıknatıslı yazı tahtası magnetli şekiller çok ilgisini çekiyor o aylardan itibaren. Onun dısında lego duplolar çok güzel
MelekAnnesii Ozgecan06 hmm herkes bir olmuyor iste ama mutlaka iyi geçinen insanlar vardır anneniz şanssızmis biraz ☹
MelekAnnesii Nilguny trombolin icin evleri uygun değil yoksa onu bizde dusunduk enerjisi fazla bizim kuzunun 🥰🥰
Liona Oyun çadırı var canım trendyoldan bak . Benim oğluma hediye gelse çok hoşnut olurdum . Hem uzun süre zaman geçirebilir çocuğun ilgisini çeker, oyun alanı olur