Gamzeliimom canyon travel sistem tekerleri çift yaptırdık bide tutma yerinin isteğe göre süngeri değişicek gerçekten elden alana uyguna vereceğim puseti portbebesi mevcut elden 350ye vereceğim yer İstanbul .Bağcılar
MutluMommy Gamzeliimom 70 lira fiyat gelmiş olmaz ama çok ucuza gider öyle ben kargoyuda karşılıyorum 80e bağlayalım ne senin dediğin ne benim 😂😂😂
Gamzeliimom Alanbebek ne kadar uygun olabilir ki daha sıfırı 900 1000 lira zaten tekerimiz kırıldı o yüzden çift tartırdık yedeğini bulamadığımız için yani o tekeri taktırırkende masraf ettim 350 lira iyi bir fiyat
arslaninannesi98 Alanbebek bedava versin bari tertemiz duruyor işte, insanlar 2. El alırken hep yok pahasına almaya çalışıyorlar neden acaba
Gamzeliimom Alanbebek hiç satılmayacagını da bilsem o fiyata veremem yani o fiyata kırık cıkık bişey amca bulursunuz
Dilos01 Alanbebek bebek arabası 70 TL mi alacaksın kız amma pazarlıkcisin valla 350 diyor kadın sen 70 TL bırakırsan diyorsun barı 270 deseydin 😂
Gamzeliimom arslaninannesi98 bende anlamıyorum bütün kusurlarıyla anlatıyorum aman aman bi kusuru yok arabanın kimse araştırma yapmıyor malesef sonucta bende masraf ettim arabam tertemiz sadece tekerler her arabada olabildiği gibi çift teker ve süngeri değişecek bu yani
Alanbebek Gamzeliimom yaa kusura bakmayın ben yazmadım yengeme yazmasını soyledım fıyat bana cok uygun geldı zaten oyuzden yazmasını soyledım bende istanbul esenler üçyüzlüde oturuyorum en son elden alınınca kaca olur demesını soyledım yengem boyle yazmıs off
Alanbebek anne123455 yaa kusura bakmayın gercekten ben yazmadım ben cocuga mama içiriyordum arabayı gördüm yengeme yazmasını soyledım oda böyle yazmıs bende sımdı yorumları görunce cok sasırdım cok üzgünüm ya 😔
melikecakarr1 Gamzeliimom ben de 50 verebilirim ancak 😂😂 daha da pazarlık yapmayalım lütfen 50 buçuk bile olmaz