Asyanin_Annesii Kızlar hamılelık testi yaptım çift çizgi çıktı dünde kan testi yaptım normalden yüksek sonuç 19 ,16 ve şuna kanamam var yardımcı olur musunuz normal mı ilk gebelıgımde bunları yaşamadım 😢
Cheddar Asyanin_Annesii kanama çoksa doktora gidin acil. Bi bakılsın ultrasonda ona göre progestan verir doktor
Kizcemm_20 Asyanin_Annesii kanama adet kanaması gibi parlak ve kırmızı ise düşük tehliken var acile git
Yavrular2 Asyanin_Annesii boş gebelik olabailir, kan değeriniz çok yüksek değil büyük ihtimalle bebek oluşamamış
MayneymisAltintop Testi erken mi yaptınız? Adetüniz kaç gün gecikmişti? Kimyasal gebelik olabilir mi değeriniz çok yüksek değil çünkü
Asyanin_Annesii MayneymisAltintop ıkı gün vardı adetıme hamılelık testı yaptım çift çizgi çıktı kan testı yaptım normalden yüksek 19 ,16
Gokubcera Asyanin_Annesii değere göre yeni bi hamilelik var ama kanama pek normal kabul edilmez. Lekelenme şeklinde mi yoksa adet gibi mi
Kizcemm_20 Asyanin_Annesii yok Estağfirullah düşük tehlikesi geçirmiştim kızım da bu yüzden sordum sulu ise bence hemen git müdahale edilecek bir şey varsa yaparlar
AnnelikTadi @Asyanin_Annesii hamilesiniz, yerleşme kanaması olabilir ben de öğrendikten sonra yaşadım 7 haftalık olana kadar devam etti ara ara lekenlenme şeklinde. Tabi sizin ciddi bir kanamanız varsa bilemem doktora görünmenizde fayda var. Hayırlı olsun🌸
Waris Asyanin_Annesii hamilesiniz tebrikler ama tabi değeriniz çok düşük 2 günde bir testin en az 2 katına çıkması beklenir. Kanama için de hemen doktora gitmeniz lazım. Hiç bir kanama gebelikte normal kabul edilmez. Benim de öğrendiğimin ertesi günü kanamam oldu sanki regl oluyormuşum gibi. Doktor düşük tehliken var diyip progestan başladı. Tabi bu arada çok hareket etmemende fayda var.
Asyanin_Annesii Waris gıttım hemen hastaneye ultrasonla baktı hcg baktı baya düşük çıktı ama ben dün hcg 19 ,16 ondan öncekı günde test yaptım çift çizgi çıktı😢
MuhammedAmine Asyanin_Annesii Kimyasal gebelik olabilir . Doktora gidin bakalım ne diyecek . Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun 🤲🏻
Asyanin_Annesii MuhammedAmine gittim hcg değerıö düşük çıktı dün 19,16 çıktı hamılelık testındede çift çizgi çıktı ama hamıle değilmmişim