Aynur5132 bizim de covid sonrası rutin kontrollerde farkedildi rota aşısı yapıldı 2 gün sonra covid sonrası kontrolü içim kan verdik nötrofil düşük çıktı 810 sonra doktor antibiyotik verdi 3 gün sonra kan aldı tekrar nötrofil 480 e düştü o sırada ıgg ıga ıgm değerlerine de bakıldı düşük çıktı doktor Hematoloji ve immunoloji ye yönlendirdi 1, ay içinde nötrofil normale söndü ama ıgg ıga ıgm düşüktü 2 ay kontrolde ıgm ıge de normale döndü şuanda sadece ıgg ve ıga düşük doktor doğuştan da olabilir erken dönemde geçirilen bir enfeksiyon var baskılama olabilir kesin birşey söyleyemeyiz suan için tedaviye başlamamıza gerek yook takipte kalacağız dedi ateş vs olursa hemen hastaneye gelin dedi onun dışında aylık takipte kalacağız dedi bazı şeyler doğuştan olur bazı şeyler zamanla gelişir kendiliğinden düzeledebilir dedi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah rabbim şifa versin çok üzülüyorum çok yıprandım çok küçüktü değerlere bakıldığında 2,5 aylıktı ilk bakıldığında
ıgg 3,16 çıktı 10 gün sonra tekrar bakıldı 3,86 oldu 1 ay sonra 2,13 e düştü niye böyle oluyor bilmiyorum