Sebnem55 Venuskonunannesi bende bunu begenmiştim ilk basta ama çevremdekiler pek memnun kalmamış bende bunu aldım harika bi ürün tavsiye ederim ve şuan indirimde https://www.babymall.com.tr/urun/sunny-baby-saturn-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-sny-778-yesil?gclid=EAIaIQobChMIzc2vvdbo4AIVEamaCh0FXgeHEAQYASABEgLN8_D_BwE
Beyzalacam Sebnem55 samsun whatsap gubumuza katılmak istemiştin sana yazıyorum ama bildirim düşmüyorum sanırım 😊
Birbilen Venuskonunannesi biz kullanıyoruz memnunum hiç tek başıma çıkmadım ama daha hafif bişey daha iyi olurdu tek başıma çıkarken gibi 🙄
Mirve0109 @Venuskonunannesi genel olarak söylemıstım ben hanı olurda bi gun kullanmak zorunda kalırsanız toplu tasıma dıye :)
Zeyyy Venuskonunannesi ben memnunum sizde memnun kalır mısınız bilemem biraz büyük sadece ama madem her yer yürüme mesafesi kahve gold olan renk çok hoş duruyo eğer alacaksanız ona bakabilirsiniz😊
Gsd Cemilev oturtabiliyomusunuz bebeginizi bizimkinde hep kayıyo ben mi beceremiyorum hatalı mı bu ürün
Cemilev Gsd oturuyor cnm hemde bayağı dim dik duruyor çekince komple yatıyor da tek sorunum Tente yetersiz